Cookies

Vi bruger cookies på hybelhuse.dk

En cookie er en lille tekstfil, der gemmer sig på din computer, når du bruger hybelhuse.dk. Med den kan vi gemme og læse oplysninger, som allerede er gemt, på din computer, telefon eller tablet. Vi gemmer ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside bedre for dig. Det sker fx gennem statistik om, hvordan du bruger hybelhuse.dk, målrettet markedsføring, udvikling af endnu mere brugervenlige funktioner med mere. Vi gør det, for at du skal få endnu nemmere ved at bruge hybelhuse.dk.
Når du bruger hybelhuse.dk, accepterer du, at vi gør de ting, du lige har læst ovenover. Hvis du ikke vil acceptere cookies, går du glip af nogle af de bedste ting på vores hjemmeside.
Cookien bliver fornyet, hver gang du besøger hybelhuse.dk, og det kan variere, hvor længe den er gemt på det stykke udstyr, du bruger til at komme på hybelhuse.dk fra.

 

Cookies fra Google Analytics
Vi bruger Google Analytics til at se, hvordan vores gæster på hybelhuse.dk bruger hjemmesiden. Det er faktisk Google Analytics, der lægger cookies på din computer, når du besøger hybelhuse.dk. Oplysningerne, som cookien indsamler, bliver gemt på Googles servere, og de bruger oplysningerne til at:

  • Evaluere din brug af hjemmesiden
  • Udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden
  • Yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på webstedet og brugen af internettet.
  • Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

Læs mere om Google Analytics brug af cookies ved at klikke her

 

Sådan sletter du cookies

 

Persondata
Hvis der er gemt personoplysninger, deler vi dem aldrig med tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver os samtykke til det. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os dem ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan til enhver tid forlange, at de lagerede personoplysninger berigtiges eller slettes. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.
Klagen indgives til Datatilsynet.