Vind et gokart-race mod Frederik Vesti!

Læs om konkurrencen og se konkurrencebetingelserne herunder.

Konkurrence

Deltag i vores konkurrence på Facebook i perioden d. 13. - 27. sep. 2019 og vind muligheden for at køre gokart-ræs mod det danske motorsportstalent, Formel 3-racerkøreren Frederik Vesti, som er sponsoreret af Hybel. Hybel trækker i alt 30 vindere i konkurrencen, som hver må invitere én ledsager med til eventet, der afholdes den 13. oktober 2019 i Racehall i Aarhus. Deltag i konkurrencen på Facebook.

 

https://vimeo.com/358003287

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er for personer, som er bosat i Danmark. 

Hvad kan jeg vinde?
Som vinder af konkurrencen får du og din ledsager adgang til at køre gokart mod Frederik Vesti og de øvrige løbsdeltagere den 13. oktober 2019 i Racehall i Aarhus. Der udloddes i alt 60 pladser til arrangementet (Hybel trækker 30 vindere, som hver må medbringe én ledsager). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. 

Sådan deltager du
Betingelserne for at deltage i konkurrencen er, at du kommenterer konkurrenceopslaget på Facebook, hvor du fortæller Hybel, hvem du vil invitere med til eventet, hvis du vinder. Vi trækker lod blandt alle deltagere, der opfylder konkurrencebetingelserne.

Trækning af vindere
Hybel udtrækker vinderne. De heldige vindere får via Facebook (Messenger) direkte besked om, at de har vundet, og vinderne giver hermed også tilladelse til, at vi må offentliggøre deres navne på Hybels Facebookside. Vinderne vil blive kontaktet direkte via besked på Messenger, med nærmere information. I beskeden vil ligeledes fremgå link til download af samtykkeklæring, som skal printes, udfyldes og medbringes på selve dagen. Samtykkeerklæringen er deltagerens adgangsbillet. Slutteligt skal vinderen bekræfte deres deltagelse, ved at svare på Messenger-beskeden. Hvis vinderen ikke svarer indenfor tre dage (senest den 1. oktober 2019) bortfalder præmien og gives videre til anden side. 

Samtykkeerklæring
De heldige vindere og deres ledsagere skal hver printe og udfylde Hybels samtykkeerklæring. Denne skal medbringes til eventet og afleveres til Hybels repræsentant på dagen. Samtykkerklæringen fungerer som adgangsbillet på dagen. Til eventet d. 13. oktober 2019 i Racehall, vil der blive optaget video og taget fotos, som senere kan bruges på Hybels hjemmeside og sociale medier. Samtykkeerklæringen er til for at sikre, alle er indforstået og accepterer dette.

Hvad skal du ellers vide?
Oplysninger på vindere vil blive opsamlet og brugt af Hybel samt 3. part leverandører med henblik på kontakt, udveksling af information og efterfølgende afvikling af eventet. Alle andre informationer vil Hybel på intet tidspunkt sælge eller videregive til tredjepart. Hybel benytter udelukkende opsamlede informationer til nødvendig kontakt, hvis du vinder, og sletter unødvendige informationer, når konkurrencen er afsluttet, og eventet afviklet (med undtagelse af underskrevne samtykkeerklæringer).

Hybel er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Hybel forbeholder sig ret til løbende at revidere regler/betingelser og kan ændre disse, såfremt det skønnes nødvendigt.

Hybel forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Hybel sig retten at ekskludere brugere fra konkurrencen uden varsel.

Det er på eget ansvar at deltage i gokart-løbet i Racehall i Aarhus. Hybel henviser til de gældende regler på eventstedet. Læs mere på: https://racehall.com/

For at deltage og køre gokart ved Hybels event i Racehall i Aarhus er det et krav, at du (og din ledsager) er minimum 150 cm. høje. 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig at blive inviteret til at synes godt om Hybels Facebook-side, såfremt du ikke allerede gør det.

Konkurrencen udbydes af Hybel Danmark A/S, Ove Jensens Allé 35, 8700 Horsens (samt associerede selskaber, herunder).

Ved spørgsmål omkring konkurrencen, kontakt venligst Hybel direkte på mhb@hybelhuse.dk eller tlf.: 2034 2160. 

starstarstarstarstar
Vi har netop bygget hus med Hybel og er super tilfredse med forløbet.
Louise
starstarstarstarstar
En helt igennem tryg oplevelse hele vejen igennem processen.
Camilla
starstarstarstarstar
Det er den bedste beslutning vi har taget at vælge Hybel som vores byggefirma.
Leon