Østerlindparken 43, 7400 Herning

filter

Se galleri

Til salg

Lys villa med fantastisk lysindfald og gode planløsninger til børnefamilien

Dette lækre hus på 183 m2 i Lind nær Herning venter blot på en familie, som vil rykke ind i fantastiske rammer tæt ved natur og aktivt lokalsamfund.

Østerlindparken 43, 7400 Herning

4.495.000,- DKK

Få kilometer fra Herning ligger denne skønne villa placeret på en rolig vej. Villaen ligger omkredset af villaveje og gode stier, hvor børn trygt kan færdes til og fra skole med legekammerater. Den nærmeste skole ligger ca. 1.000 meter væk, hvor også den lokale idrætsforening holder til. Her er der gode muligheder for at dyrke foreningslivet. De daglige indkøb kan klares i den lokale Rema1000 i Lind.

Fra den pæne indgang nås entréen, hvor praktisk bryggers er placeret til venstre. Her er der god bordplads samt hævet vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til carporten, hvilket gør denne indgang ideel at benytte i dagligdagen. Entréen munder ud i børneafdelingen, som består af tre store værelser - alle med indbyggede skabe. I børneafdelingen findes husets ene badeværelse med bruseniche. For enden af gangen nås køkkenalrummet, som er husets hjerterum. Køkkenet er indrettet med køkkenø og udgang til husets overdækkede terrasse. Der er ligeledes udgang fra spisepladsen, som er vinklet, så der er ekstra meget plads til at invitere gæster. I naturlig forlængelse af køkken/alrummet nås stuen. Den åbne planløsning gør, at hele rummet fremstår ekstra stort og lyst. Ovenlysvinduer og gulvstående vinduer sikrer et skønt lysindfald i hele rummet. Fra køkken/alrummet nås forældreafdelingen, som består af stort badeværelse, soveværelse og walk-in-closet, som samtidig fungerer som praktisk fordelingsgang. Badeværelset er indrettet med bruseniche, shampoohylde og væghængt toilet, mens soveværelset har gulvstående vinduespartier på hver side af sengen, som sikrer et fantastisk lysindfald.

Der er gulvvarme i hele huset, som kan styres via termostaten i rummet eller app på telefonen

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 7560 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Østerlindparken 43, 7400 Herning

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

183 m2 / 881 m2

directions_car

Carport

58 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

11 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Jern

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

5

school

Afstand til skole

1.100 m

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere