Tavlundparken 10, 7400 Herning

filter

Se galleri

Til salg

Veltegnet familiehus med stor børneafdeling

Dette rummelige længehus byder på dobbelt carport, bryggers, tre gode børneværelser med eget bad, køkken/alrum med depot, opholdsstue, separat forældreafdeling med eget badeværelse samt hele to syd/vestvendte terrasser.

Tavlundparken 10, 7400 Herning

3.400.000,- DKK

Tavlundparken 10 er beliggende i Lind lige uden for Herning. Boligen er helt ideel til børnefamilien, der ønsker at bosætte sig i et roligt nybyggerkvarter med skole, daginstitutioner og familie-aktiviteter lige rundt om hjørnet. En af landets største areaner, Jyske Bank BOXEN, ligger bare få minutters kørsel væk, ligesom herningCentret og Herning Zoo kan nås på bare 10 minutters kørsel. Her er I med andre ord lige på grænsen mellem by og natur – tæt på det hele.

Beliggenheden er også i top i forhold til motorvejsforbindelser, hvis du skal pendle til og fra Herning, ligesom Billund Lufthavn blot er knap tre kvarters kørsel væk.

Boligen byder på fire skønne værelser, hvoraf tre er placeret separat med eget badeværelse i husets ene ende – helt ideelt til børneafdeling og overnattende gæster. Det fjerde værelse har egen afdeling i husets anden ende, ligeledes med eget badeværelse. 

Huset er perfekt til familien, som ønsker at tilbringe tid sammen, idet stue og spisestue ligger i åben forbindelse med køkken, hvor køkkenøen og højt til loftet ligger op til mange gode, fælles stunder.

Fra køkken/alrummet og opholdsstuen er der hele to udgange til haven og to syd-/vestvendte terrasser, der med garanti vil skabe stor glæde på solrige sommerdage. Sidst men ikke mindst har boligen en dobbelt carport, hvorfra der er indgang til husets lyse, velindrettede bryggers. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan dette lækre hus, kan blive jeres families nye hjem, så kontakt en af vores byggerådgivere i dag.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 7560 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Tavlundparken 10, 7400 Herning

Hustype

Længehus

home

Areal bolig / grund

159 m2 / 741 m2

directions_car

Carport

60 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

27 m2

Tagkonstruktion

Udhæng og afvalmet tag

Mursten

Taurus, grålig med brune nuancer

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog