Tavlundparken 8, 7400 Herning

filter

Se galleri

Til salg

Et skønt hus med plads til hele familien

Tavlundparken 8 er perfekt til familien, der ønsker god plads i hverdagen - både sammen og hver for sig.

Tavlundparken 8, 7400 Herning

3.750.000,- DKK

Boligen er beliggende i Lind lige uden for Herning. Boligen er helt perfekt til børnefamilien, der ønsker at bosætte sig i et roligt nybyggerkvarter med skole, daginstitutioner og familieaktiviteter lige rundt om hjørnet. En af landets største areaner, Jyske Bank BOXEN, ligger bare få minutters kørsel væk, ligesom herningCentret og Herning Zoo kan nås på bare 10 minutters kørsel. Her er I med andre ord lige på grænsen mellem by og natur – tæt på det hele.

Beliggenheden er også i top i forhold til motorvejsforbindelser, hvis du skal pendle til og fra Herning, ligesom Billund Lufthavn blot er knap tre kvarters kørsel væk.

Når I kommer ind i huset gennem hoveddøren, mødes I af en lys, indbydende entré, der ligger i åben forbindelse med husets hjerte; et stort, funktionelt køkken/alrum, hvor der er rig mulighed for at være samlet hele familien. Store vinduespartier, ovenlysvindue og højt til loftet kombineret med et gennemgående lyst materialevalg giver en fantastisk rumfornemmelse. Køkkenet er designet så familien kan være sammen om madlavningen. Her er god bordplads og en køkkenø, hvor man kan arbejde samtidig med at børnene hygger sig. Der er desuden udgang til haven, så børnene nemt kan løbe ud og lege. Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til stuen via to åbninger, hvilket giver en fin, diskret rumopdeling. 

Husets værelser er praktisk opdelt i en børneafdeling og en voksenafdeling. Børneafdelingen består af tre gode værelser med praktisk fordelingsgang, hvor der er indrettet en hyggelig plads til fælles lektielæsning eller gaming. Afdelingen har naturligvis også eget badeværelse for enden af gangen. I forældreafdelingen tilstødende stuen er der foruden eget badeværelse også et stort walk-in closet med god skabsplads og bøjlestang. Fra soveværelset er der desuden egen udgang mod nordvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan dette lækre og store hus, kan blive jeres families nye hjem, så kontakt en af vores byggerådgivere i dag.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 7560 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Tavlundparken 8

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

185 m² / 744 m²

directions_car

Garage

52 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

11 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Limoux

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Andre huse til salg i Vestjylland

Hybel udstillingshus Tavlundparken 10
directions favorite_border

Tavlundparken 10
7400 Herning

Pris: 3.400.000,- DKK

Areal: 159 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog