Bjergegårdsvej 17, 8382 Hinnerup

filter

Se galleri

Til salg

Luksuriøs villa på 185 m2 i børnevenligt kvarter med god infrastruktur

Det velindrettede hus ligger i Hinnerup i nærheden af Aarhus. Huset har gode løsninger til børnefamilien, samtidig med at der er luksuriøse detaljer og imponerende lysindfald.

Bjergegårdsvej 17, 8382 Hinnerup

5.995.000,- DKK

På en lukket villavej i Hinnerup ligger denne luksuriøse villa på 185 m2 . Her er der plads til hele familien i et børnevenligt kvarter med kun 300 meter til det nærmeste børnehus med både vuggestue og børnehave. Den nærmeste folkeskole er placeret kun 1,5 kilometer fra villaen. Aarhus nås på under 30 minutter i bil, og samtidig er der gode togforbindelser fra Hinnerup Station, hvor du kan være i Aarhus på under 25 minutter.

Fra den dobbelt carport er der indgang til entréen, som er godt udnyttet med skabsplads og indbygget bænk. Bagvæggen er dekoreret med mursten, som matcher husets facade. Denne detalje går igen flere steder i huset. Til venstre findes bryggers, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler og praktisk løsning med udslagsvask til rengøring af børnenes beskidte fodboldstøvler. Bevæger man sig videre fra fra entréen ligger børneafdelingen til højre, hvor der er multirum indbygget kontorplads. I børneafdelingen er der tre gode børneværelser samt badeværelse med brus og væghængt toilet.

Fortsætter man lige frem fra entreen mødes husets hjerterum, nemlig køkken/alrummet. De store gulv-til-loft vinduer lukker lyset ind i hele rummet, og den rummelige spiseplads inviterer til gæster og godt selskab. Fra spisepladsen er der udgang til den overdækkede terrasse. Køkkenet er velindrettet med køkkenø, som indbyder til hyggelige samtaler under madlavningen. I køkkenet er der skjult depot, hvor kolonial og køkkenmaskiner let gemmes væk. I en forskudt løsning med en bred gang nås stuen. Gangen har indbygget barniche med vinkøleskab og elegante skabe til glas. Stuen rummer 23 gode kvadratmeter, hvor der er udgang til den overdækkede terrasse. Fra stuen er der adgang til voksenafdelingen, som består af soveværelse i åben forbindelse til walk-in-closet samt husets andet badeværelse. Badeværelset er ligeledes indrettet med væghængt toilet og god bruseniche. 

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 7560 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Bjergegårdsvej 17, 8382 Hinnerup

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

185 m2 / 800 m2

directions_car

Carport

55 m2 (+ 12 m2 redskabsrum)

wb_sunny

Overdækket terrasse

26 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Cold Hawaii

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Andre huse til salg i Østjylland

Nyt hus
Hybel udstillingshus Skovtunet 22
directions favorite_border

Skovtunet 22
8700 Horsens

Pris: 3.795.000 DKK

Areal: 161 m2

Værelser: 5

Hybel udstillingshus Remmerslund Skovby 4
directions favorite_border

Remmerslund Skovby 4
8722 Hedensted

Pris: 3.995.000 DKK

Areal: 170 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere