Halvorsmindehaven 4, 9800 Hjørring

filter

Se galleri

Til salg

Praktisk og attraktiv familiebolig tæt på det hele

Halvorsmindehaven 4, 9800 Hjørring

2.850.000,- DKK

På Halvorsmindehaven 4 i Hjørring ligger dette 155 m2 store forskudte vinkelhus med valmtag.

På Halvorsmindehaven kommer I til at bo et stenkast fra grøn skovidyl i form af Bagterp Plantage. I får det bedste af begge verdner med en placering, hvorfra Hjørring centrum kun er 10 minutter væk på cykel, og det brusende Vesterhav kan nås på blot 20 minutter i bil. Samtidig er der masser af muligheder for børnene. I en lille radius omkring Halvorsmindehaven er der nemlig både en række børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser, med rigt og aktivt foreningsliv og nærmiljø.

Huset er formet efter en af vores absolut mest populære kombinationer af planløsning og tagtype. Det er praktisk opbygget for børnefamilien, der elsker samvær med brætspil omkring køkkenbordet eller fælles afslapning i stuen. Køkken/alrum og stue er kun adskilt af en halvvæg, og for at undgå støjgener er der installeret akustikpaneler i loftet.

Fra stuen har man adgang til voksenafdelingen, som består af et soveværelse, der er udstyret med en rummelig skabsvæg og et tilstødende badeværelse. Fra køkkenet kan man tilgå et potentielt børne-/gæsteværelse eller kontor. På den måde får børn og voksne også plads til at kunne trække sig og være sig selv.

Bilerne parkeres let i den dobbelte carport, der også fungerer som en overdækket indgang til huset. Hele huset er konstrueret med ekstra loftshøjde, hvilket blandt andet kan mærkes i den rummelige entré, hvor der både er indbygget garderobeplads og god plads til at komme af med overtøjet. Fra entréen er der adgang til det lyse bryggers og en fordelingsgang, som fører videre ind i husets hjerte og giver adgang til to ud af fire værelser samt det ene badeværelse.

Der er styr på indeklimaet med trådløs gulvvarmekontrol gennem Danfoss Link i hele huset. Ligeledes er der installeret et Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler, så du får det absolut bedste indeklima med frisk luftcirkulation og ved minimal indsats.

Alt i alt er det et enormt hyggeligt, flot og praktisk hus til børnefamilien, der både sætter pris på at kunne være samlet til familiehygge omkring spisebordet eller i stuen – men samtidig have muligheden for at kunne være sig selv under mere private forhold.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 8660 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Halvorsmindehaven 4, 9800 Hjørring

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

155 m2 / 1007 m2

directions_car

Carport

48 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Valmtag

Mursten

Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.400 m

Andre huse til salg i Nordjylland

Hybel udstillingshus Døsebækparken 55 Modelfoto
directions favorite_border

Døsebækparken 55
9230 Svenstrup J

Pris: 3.895.000,- DKK

Areal: 170 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Rådyret 259
directions favorite_border

Rådyret 259
9530 Støvring

Pris: 4.295.000 DKK

Areal: 165 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Tvebjergvej 1
directions favorite_border

Tvebjergvej 1
9600 Aars

Pris: 3.300.000,- DKK

Areal: 155 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog