Hostavej 2, 7500 Holstebro

filter

Se galleri

Til salg

Skønt vinkelhus i attraktiv forstad til Holstebro

Flyt ind i denne dejlige villa på Hostavej 2 i Mejrup Kirkeby og kom tæt på indkøb, skole, fritidsaktiviteter og Holstebro.

Hostavej 2, 7500 Holstebro

3.649.000,- DKK

Kun syv minutter øst for Holstebro ligger dette dejlige 156 m2 store vinkelhus i byen Mejrup Kirkeby. Den attraktive forstad har alt det, I som familie skal bruge for at få hverdagen til at hænge sammen: indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og en idrætshal, hvor både børn og voksne kan få sved på panden. Byen er omgivet af smuk natur, og i Holstebro kan I nyde kulturoplevelser, shopping og forkælelse på en af byens restauranter. Er I en penderfamilie, kan I nå Struer på 20 minutter, Herning på en halv time og Viborg ligger 40 minutter væk.

Huset på Hostavej 2 er et dejligt, velindrettet vinkelhus med dobbeltgarage. Fra garagen er der direkte adgang huset, så I kan komme tørskoede ind med indkøbsposerne. I bryggerset er der plads til sko og overtøj i det indbyggede skab. Det er også i bryggerset, at vaskemaskine, tørretumbler og teknikrum er placeret. Når det er tid til en hyggelig stund med besøg af familie eller venner, kan I invitere dem inden for via hoveddøren, der åbner op til en dejlig entré med indbygget siddebænk.

Husets entré fører jer ind i en fordelingsgang med tre gode børneværelser og et badeværelse med bruseniche. For enden af fordelingsgangen ligger husets hjerte: Et dejligt køkken/alrum, hvor der både er plads til kreaprojekter og lektielæsning ved spisebordet, mens maden tilberedes i køkkenet. Når der rigtig skal slappes af, kan I slænge jer i sofaen i stuen, der er forbundet med køkken/alrummet. Stuen ligger i husets vinkel, så der både er plads til aktivitet i køkkenet og en stille stund i stuen.

Fra køkken/alrummet er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse og et dejligt badeværelse med indbygget shampoohylde. Soveværelset har en indbygget skabsvæg, så der er masser af plads til opbevaring.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 7560 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Hostavej 2, 7500 Holstebro

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

156 m2 / 876 m2

directions_car

Garage

58 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Valmtag med udhæng

Mursten

Moskus

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og antrazit udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

700 m

Andre huse til salg i Vestjylland

Hybel udstillingshus Hostavej 4
directions favorite_border

Hostavej 4
7500 Holstebro

Pris: 3.849.000,- DKK

Areal: 187 m2

Værelser: 5

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog