Salviehaven 20, 6000 Kolding

filter

Se galleri

Til salg

Spændende vinkelhus på 177 m2

Dette skønne vinkelhus ligger på adressen Salviehaven 20 i Vonsild – lige uden for Kolding

Salviehaven 20, 6000 Kolding

3.763.000,- DKK

I Vonsild finder du alt det, familien har brug for i hverdagen: Skole, sportsklub, børnehave, vuggestue og flere indkøbsmuligheder. Samtidig får du kort afstand til Kolding, hvor du finder både shopping, caféliv og Sydbank Arena, der byder på store sportsoplevelser.

I Salviehaven får du naturen lige uden for døren, og grønne områder der indbyder til gå- og cykelture med familien. Der er kun et par minutters kørsel til den nye Vonsild-afkørsel, som giver nem adgang til E45.

I dette vinkelhus får du både en velfungerende opdeling af forældre- og børneafdeling samt et stort køkken/alrum, der bliver husets naturlige hjerte. Overmuring over vinduer og døre giver huset et let og elegant udtryk og sikrer et godt lysindfald i hele huset.

Fra den dobbelte carport er der adgang til husets lyse entré, der både indeholder indbyggede skabe og plads til bænk og ophængning af overtøj. Fra entréen kommer du videre ind i bryggerset, som har god skabs- og bordplads, husets første værelse samt køkken/alrummet. Når du træder ind i sidstnævnte, bliver du mødt af et stort flot vinduesparti med siddeplads og udsigt mod vest, så I kan nyde solnedgangen. En dør fører ud på den syd-vestvendte terrasse, så solen kan nydes stort se hele dagen, og samtidig ligger terrassen i ly pga. husets vinkel.

Køkkenøen tilbyder god arbejdsplads, og det skjulte ”James Bond-depot” sikrer, at alt det, I har brug for, er lige indenfor rækkevidde - men godt gemt væk alligevel. Et dobbeltsidet skråloft med akustiklofter og ovenlysvinduer giver en fantastisk rumfornemmelse.

Fra køkkenet kommer du til husets børneafdeling, der er indrettet med to store værelser, indbyggede skabe og eget toilet og bad. Stuen, som ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet, har skråloft og udgang til den store overdækkede terrasse samt flere gulv-til-loft vinduer, der tilfører rummet masser af naturligt lys. 

De voksne kan trække sig tilbage til forældreafdelingen, der byder på et stort soveværelse med tilhørende walk-in og privat bad med indbygget shampoohylde.

Hele huset har gulvvarme, som kan styres trådløst fx fra din telefon gennem Danfoss Link-systemet, og huset er bygget med lyse, vedligeholdelsesnemme materialer. 

 

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 6260 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Salviehaven 20, 6000 Kolding

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

177 m2 / 841 m2

directions_car

Carport

49 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

8 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

B544 Corona

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.300 m

Find en planløsning der matcher jeres ønsker og behov

Hybel - Find en planløsning