Salviehaven 9, 6000 Kolding

filter

Se galleri

Til salg

Forskudt vinkelhus på 170 m² - perfekt til børnefamilien

Huset ligger på adressen Salviehaven 9 i Vonsild – lige uden for Kolding

Salviehaven 9, 6000 Kolding

3.643.000,- DKK

I Vonsild finder du alt det, familien har brug for i hverdagen: Skole, sportsklub, børnehave, vuggestue og flere indkøbsmuligheder. Samtidig får du kort afstand til Kolding, hvor du finder både shopping, caféliv og Sydbank Arena, der byder på store sportsoplevelser.

I Salviehaven får du naturen lige uden for døren, og grønne områder tæt på grundene indbyder til gå- og cykelture. Der er kun et par minutters kørsel til den nye Vonsild-afkørsel, som giver nem adgang til E45.

Salviehaven 9 er et flot og funktionelt hus med både garage, overdækket terrasse og en hyggelig biopejs. Overmuring over vinduer og døre giver huset et let og elegant udtryk. Der er hele tre indgange til dette 170 m2 store hus: gennem garagen, bryggerset eller entréen. Når du kommer hjem med bilen, åbner du den ene af de to automatiske porte og kører ind i den fuldisolerede og klinkebelagte garage.

Du kan også gå ind i huset gennem bryggerset. Her er der indbyggede skabe og bordplads nok til overtøj og rengøringsudstyr. Gæster kan bydes velkommen i husets entré, der også leder hen til bryggerset samt husets børneafdeling, der byder på to gode værelser og eget bad.

Det store lyse køkken/alrum på næsten 40 m2 har dobbeltsidet skråloft med akustikfelter for god rumklang. Køkkenbordpladen har en lidt rå overflade, som skaber en rigtig god balance med det fine look fra klinkerne og de lyse køkkenelementer. Køkken/alrummet ligger i husets forskudte vinkel, der har store vinduespartier med skråvinduer og udgang til den store overdækkede terrasse, hvor der er plads til grillaften med familie og venner.

Fra køkkenet er der adgang til husets tredje værelse samt et ”James Bond-depot”, så du kan have alle dine nødvendige ting lige ved hånden - men samtidig godt gemt væk.

En to-sidet biopejs adskiller delvist køkken/alrum og stue, så man kan nyde den hyggelige stemning i begge rum. Fra stuen er der adgang til soveværelset, som har eget walk-in og lækkert badeværelse med shampoohylde og ekstra skabsplads.

Der er behagelig gulvvarme i hele huset. Huset har varme- og ventilationsstyring fra Danfoss Link - den intelligente hjemme-løsning, som I kan styre fra jeres smartphones.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 7560 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Salviehaven 9

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

170 m² / 865 m²

directions_car

Garage

48 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

16 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Limoux

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.300 m

Andre huse til salg i Syd- og Sønderjylland

Hybel udstillingshus Salviehaven 20
directions favorite_border

Salviehaven 20
6000 Kolding

Pris: 3.763.000,- DKK

Areal: 177 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Pilehaven 29
directions favorite_border

Pilehaven 29
7120 Vejle Ø

Pris: 4.145.000,- DKK

Areal: 160 m²

Værelser: 4

starstarstarstarstar
Vi har været tilfredse med Hybel hele vejen igennem.
Anne
starstarstarstarstar
Det er den bedste beslutning vi har taget at vælge Hybel som vores byggefirma.
Leon
starstarstarstarstar
Vi har netop bygget hus med Hybel og er super tilfredse med forløbet.
Louise