Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

Modelfoto
filter

Se galleri

Til salg

Lækkert vinkelhus i eftertragtet og familievenligt område

På kanten mellem skov, by og marker ligger dette lækre, veludnyttede vinkelhus på 150 m2 i populært område nær Ringsted.

Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

4.395.000 DKK

Velkommen til Ølsholmen 10 – et vinkelhus i det ekstremt eftertragtede boligområde, Kildeskoven. Her får I marker og skov, joggingstier, bålpladser og smukke Haraldsted Sø lige i nærheden.

Kildeskoven ligger i landsbyen Benløse, hvor der er skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Til de aktive er der også en idrætsforening, og Benløse er i det hele taget en moderne landsby med et godt bymiljø. I er kun få kilometer fra Ringsted, og er I en pendlerfamilie, har I også fundet den rette placering: Roskilde er kun 30 min. væk, Odense en time og København kan nås på kun 45 min.

Selve huset på Ølsholmen 10 er et godt udnyttet vinkelhus på 150 m2 . Her får I alt det, en moderne familie har brug for: Tre rummelige børneværelser og en forældreafdeling med soveværelse, walk-in og eget bad. I forældreafdelingen er brusenichen udstyret med en skøn wellness-bruser, der gør badet til en ekstra behagelig oplevelse. Husets andet badeværelse findes ved entréen nær bryggerset. Begge har vægmonterede toiletter med skjult cisterne, Hans Grohe-armaturer og shampoo-nicher.

I husets vinkel ligger den hyggelige stue med direkte udgang til en 12 m2 stor, overdækket terrasse. Her kan I nyde sommeraftner med vennerne, børnenes leg i haven eller dagens første kop kaffe – også, når regner siler.

Den dobbelte carport kan rumme to biler og har et tilknyttet redskabsrum. Her kan I gemme haveredskaber eller bygge et lille værksted.

Huset opvarmes med energivenlig jordvarme, og den smarte Danfoss-link-løsning sørger for, at I kan styre indeklimaet fra jeres smartphone eller tablet.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 5460 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

150 m2 / 725 m2

directions_car

Carport

59 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

13 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Twilight

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.500 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Ølsholmen 6
directions favorite_border

Ølsholmen 6
4100 Ringsted

Pris: 4.195.000 DKK

Areal: 139 m2

Værelser: 3

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog