Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

Modelfoto
filter

Se galleri

Til salg

Lækkert vinkelhus i eftertragtet og familievenligt område

På kanten mellem skov, by og marker ligger dette lækre, veludnyttede vinkelhus på 150 m2 i populært område nær Ringsted.

Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

4.395.000,- DKK

Velkommen til Ølsholmen 10 – et vinkelhus i det ekstremt eftertragtede boligområde, Kildeskoven. Her får I marker og skov, joggingstier, bålpladser og smukke Haraldsted Sø lige i nærheden.

Kildeskoven ligger i landsbyen Benløse, hvor der er skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Til de aktive er der også en idrætsforening, og Benløse er i det hele taget en moderne landsby med et godt bymiljø. I er kun få kilometer fra Ringsted, og er I en pendlerfamilie, har I også fundet den rette placering: Roskilde er kun 30 min. væk, Odense en time og København kan nås på kun 45 min.

Selve huset på Ølsholmen 10 er et godt udnyttet vinkelhus på 150 m2 . Her får I alt det, en moderne familie har brug for: Tre rummelige børneværelser og en forældreafdeling med soveværelse, walk-in og eget bad. I forældreafdelingen er brusenichen udstyret med en skøn wellness-bruser, der gør badet til en ekstra behagelig oplevelse. Husets andet badeværelse findes ved entréen nær bryggerset. Begge har vægmonterede toiletter med skjult cisterne, Hans Grohe-armaturer og shampoo-nicher.

I husets vinkel ligger den hyggelige stue med direkte udgang til en 12 m2 stor, overdækket terrasse. Her kan I nyde sommeraftner med vennerne, børnenes leg i haven eller dagens første kop kaffe – også, når regner siler.

Den dobbelte carport kan rumme to biler og har et tilknyttet redskabsrum. Her kan I gemme haveredskaber eller bygge et lille værksted.

Huset opvarmes med energivenlig jordvarme, og den smarte Danfoss-link-løsning sørger for, at I kan styre indeklimaet fra jeres smartphone eller tablet.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 5460 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Ølsholmen 10, 4100 Ringsted

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

150 m2 / 725 m2

directions_car

Carport

59 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

13 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Twilight

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.500 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Ølsholmen 8 Modelfoto
directions favorite_border

Ølsholmen 8
4100 Ringsted

Pris: 4.395.000,- DKK

Areal: 158 m2

Værelser: 4

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere