Ølsholmen 8, 4100 Ringsted

Modelfoto
filter

Se galleri

Til salg

Energivenligt længehus i eftertragtet område

I det ekstremt attraktive Kildeskoven ved Benløse ligger dette dejlige og energivenlige længehus på 158 m2 nær skov, marker og by.

Ølsholmen 8, 4100 Ringsted

4.395.000,- DKK

Kildeskoven er et af de mest populære områder nær Ringsted, og det er ikke uden grund. Området ligger i den lille by Benløse, midt imellem skov, by og marker, joggingstier, bålpladser og den smukke Haraldsted Sø.

Benløse er en moderne landsby med et hyggeligt bymiljø og gode indkøbsmuligheder. Her er en velfungerende skole og idrætsforening, og så er der kun få kilometer til centrum af Ringsted. I har også kort afstand til motorvejen, gåafstand til Ringsted Outlet og cykelafstand til Ringsted Sportscenter, der blandt andet byder på svømmehal og rig mulighed for at få pulsen op. For pendlerfamilier ligger Roskilde kun 30. min. væk, Odense en time og København kan nås på kun 45 min.

Huset, I skal se, byder på 158 velindrettede kvadratmeter og stort set ingen spildplads. I får tre dejlige børneværelser, lækker forældreafdeling med walk-in og eget bad med wellness-bruser, der gør badet til en ekstra behagelig oplevelse.

Fra husets dobbelte carport har I direkte adgang til bryggers samt et meget rummeligt depotrum i det store, lækre køkken/alrum. Opvaskemaskine og køleskab er integreret, skråloftet er dobbeltsidet, og I kan nyde udsigten fra de store gulv til loft-vinduer. Stuen ligger i forbindelse med køkken/alrummet og kan lukkes af med dobbelte franske døre, der sikrer et dejligt lysindfald, selv når de er lukkede.

Huset bliver opvarmet med jordvarme, der er ekstremt energivenligt. Det betyder, at I med god samvittighed kan nyde gulvvarmen, der er installeret overalt i huset. Med den smarte Danfoss-link løsning kan I selv styre indeklimaet fra jeres smartphones eller tablet.

Kontakt os i dag og hør mere om huset. Vi glæder os til at give jer en fremvisning.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 5460 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Ølsholmen 8, 4100 Ringsted

Hustype

Længehus

home

Areal bolig / grund

158 m2 / 743 m2

directions_car

Carport

60 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Twilight

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.500 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Ølsholmen 10 Modelfoto
directions favorite_border

Ølsholmen 10
4100 Ringsted

Pris: 4.395.000,- DKK

Areal: 150 m2

Værelser: 4

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere