Vigtig info vedr. coronavirussen: Hos Hybel tager vi situationen omkring coronavirussen meget alvorligt. Læs mere om hvordan det påvirker dig og dit byggeri her. OBS! Vores udstillingshuse er kun åbne efter aftale.

Lundbjerggård 12, 4000 Roskilde

filter

Se galleri

Til salg

Lyst, moderne familiehus tæt på by og park

Dette forskudte hus på 182m2 er perfekt til familien, der drømmer om god plads og højt til loftet. Planløsningen giver mulighed for en separat forældre- og børneafdeling med eget badeværelse.

Lundbjerggård 12, 4000 Roskilde

5.745.000,- DKK

Huset byder velkommen i en lys, rummelig entré. Her har garderoben en smart, indbygget siddebænk, hvor man kan sidde og tage sko på. Entréen er samtidig fordelingsgang med adgang til både bryggers, badeværelse, husets store køkken/alrum samt to af husets fire værelser, der er perfekte som børneværelser.

 

Køkkenet er i et stilrent, moderne design i lyse materialer med en stor køkkenø, der giver masser af luft og god bordplads. I forlængelse af køkkenet finder man bag højskabene et skjult ”James Bond-depot” til ekstra opbevaring. Foran køkkenøen er der plads til et stort spisebord, hvor familie og venner kan være samlet til middag. Akustikloft sikrer god lyd i rummet, selv når I er mange.

 

Fra køkken/alrummet er der indgang til et værelse, der er ideelt til kontor eller ekstra børneværelse. Franske døre forbinder køkken/alrummet med stuen, hvilket bidrager til et godt lysindfald, samtidig med at der er mulighed for at lukke af mellem de to rum. Stuen er dejligt rummelig, har store vinduespartier, og ligesom i køkken/alrummet er der akustikloft. Fra stuen er der adgang til husets sidste værelse, et oplagt forældresoveværelse, der har stort walk-in closet samt stort badeværelse med dobbelt bruser. Fra stuen er der ligeledes udgang til den overdækkede terrasse og haven.

 

Huset har dobbelt garage med ledhejseporte. Loftet i garagen er udført i troldtekt. I huset er der gipslofter overalt samt gulvvarme, som kan styres direkte fra mobilen.

 

Området

Lundbjerggård ligger ved Vindinge i Roskilde i et roligt nybygger-område med grønne arealer og masser af luft. Der er både skole og idrætspark i nærområdet og masser af gode handelsmuligheder i den hyggelige gågade lige rundt om hjørnet. I er desuden bare 10 minutters kørsel fra Roskilde Centrum og 40 minutter fra København.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 5460 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Lundbjerggård 12

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

182 m² / 716 m²

directions_car

Garage

58 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

9 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Blådæmpet Højslev vingetegl

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

600 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Lundbjerggård 23
directions favorite_border

Lundbjerggård 23
4000 Roskilde

Pris: 5.695.000, - DKK

Areal: 188 m²

Værelser: 5

Udstillingshus

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere