Lundbjerggård 23, 4000 Roskilde

filter

Se galleri

Til salg

Forskudt længehus med plads til hele familien

I dette forskudte længehus får I hele 188 m² med masser af smarte løsninger og lækre detaljer.

Lundbjerggård 23, 4000 Roskilde

5.695.000, - DKK

I bydes velkommen i husets stilfulde entré og fordelingsgang. Her er to Velux ovenlyskupler, der giver rummet masser af lys, samt garderobe med indbygget siddebænk. På venstre side er der direkte adgang til bryggerset med gode vaskefaciliteter og masser af bordplads. Farverne er holdt helt lyse i et moderne og stilrent udtryk. Fra gangen er der også adgang til tre af husets fem værelser samt et lækkert badeværelse med lyse elementer og væghængt toilet.

For enden af gangen ligger husets hjerte – det store køkken/alrum med plads til hele familien og med masser af lys. Køkkenet er holdt i sorte og hvide farver, der giver en flot kontrast og giver mulighed for selv at tilsætte farver i rummet efter eget ønske. Der er et depotrum til ekstra opbevaring samt udgang til den overskuelige have fra både selve køkkenet og fra spisebordsområdet. En lille ekstra bordplads er desuden indbygget i væggen – perfekt til lektielæsning eller arbejdsplads. Går man direkte gennem køkken/alrummet, kommer man ind i husets tredje værelse, der er oplagt som gæsteværelse, babyrum eller kontor. 

For enden af køkken/alrummet ligger stuen i åben forbindelse, og også her er der et skønt lysindfald fra de store vinduer og endnuen terrassedør. Via stuen kommer man ind til husets fjerde og sidste værelse, soveværelset, der har eget walk-in closet og et stort badeværelse med dobbelt bruser.

Huset har overmuring over vinduer og døre, og der er 5° skråloft i gips i alle rum. I opholdsrummene og værelserne er der desuden akustikloft. Huset har også trådløs gulvvarme, der kan styres via mobilen og Danfoss A2/W2 ventilation med indbygget fugtføler.

 

Området

Lundbjerggård ligger ved Vindinge i Roskilde i et roligt nybygger-område med grønne arealer og masser af luft. Der er både skole og idrætspark i nærområdet og masser af gode handelsmuligheder i den hyggelige gågade lige rundt om hjørnet. I er desuden bare 10 minutters kørsel fra Roskilde Centrum og 40 minutter fra København.

 

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 5460 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Lundbjerggård 23

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

188 m² / 742 m²

directions_car

Carport

48 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Ensidig taghældning

Mursten

Cassis med lys fuge

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

2-lags tagpap

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

5

school

Afstand til skole

600 m

Andre huse til salg på Sjælland

Find en planløsning der matcher jeres ønsker og behov

Hybel - Find en planløsning