Vigtig info vedr. coronavirussen: Hos Hybel tager vi situationen omkring coronavirussen meget alvorligt. Læs mere om hvordan det påvirker dig og dit byggeri her. OBS! Vores udstillingshuse er kun åbne efter aftale.

Odderen 20, 9530 Støvring

filter

Se galleri

Til salg

Indflytningsklart og funktionelt forskudt længehus med spændende detaljer

På Odderen 20 i Støvring har vi bygget et forskudt længehus til den moderne familie. Huset er på 170 kvadratmeter og har separate børne- og voksenafdelinger forbundet af et stort køkken/alrum.

Odderen 20, 9530 Støvring

3.750.000,- DKK

Når du ankommer til huset, bemærker du straks det store indgangsparti med overdækket indgang og hall. Du kan også vælge at gå ind i huset via den dobbelte garage, der er direkte forbundet med husets bryggers. Garagen har klinkegulv med indlagt gulvvarme og er isoleret som resten af huset, så du kan bruge den til værksted, opbevaring og fester året rundt.

Det forskudte længehus er funktionelt indrettet med 2 store børneværelser, et kontor og en stor forældreafdeling, hvor I kan forkæle jer selv uden forstyrrelser. Børneafdelingen ligger lige ud til husets hall, hvor børnene let kan komme til det ene badeværelse og bryggerset. Børneværelserne er lette at indrette, og med indbyggede skabe er der god plads til opbevaring af både tøj og legetøj.

Husets hjerte er køkken/alrummet, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Hele rummet har gennemgående skråloft og masser af lys fra det store vinduesparti. Spisestue og opholdsstue er adskilt af en halvvæg, som naturligt opdeler det store rum i zoner til hygge ved middagsbordet og afslapning i sofaen.

I køkkenet finder du siddepladser ved køkkenets kogeø, hvor børnene kan hygge med lektierne, mens de voksne laver mad. Køkkenet rummer også et stort, skjult depotrum – perfekt til konserves og køkkenmaskiner, som ikke behøver stå fremme.

Du finder forældreafdelingen i forlængelse af køkken/alrummet, hvor den ligger helt ugeneret. Her kan du nyde et stort soveværelse indrettet med separat walk-in og et stort, lækkert badeværelse, hvor glasvæggen i brusenichen giver et flot lysindfald.

Huset er bygget efter energikravene i BR18, så du kan være sikker på et lavt forbrug. Vi har brugt holdbare materialer i høj kvalitet overalt. Derfor er huset både let for dig at holde ved lige og nemt at gøre rent. Indeklimaet styrer du fra bryggerset, hvor vi har installeret det intelligente varmesystem Danfoss One. Varmen kan du justere herfra – eller direkte fra din smartphone.

 

Området

Støvring er Rebild Kommunes største by, og her finder du alt, hvad børnefamilien kan ønske sig: Dagligvarebutikker, specialbutikker, mange foreninger, daginstitutioner, to store folkeskoler, gymnasium og nem adgang til resten af verden med bus, tog eller ad motorvejen. Du kan kort sagt få opfyldt hele familiens behov inden for byens grænser. Er du til udendørs oplevelser, kan du løbe, gå eller cykle i områdets fine natur, som du finder lige udenfor hoveddøren.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 8660 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Odderen 20

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

170 m² / 1038 m²

directions_car

Garage

60 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

8 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Antibes, sandfarvet m. grå/hvid fuge

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.000 m

Andre huse til salg i Nordjylland

Hybel udstillingshus Kornmarken 33
directions favorite_border

Kornmarken 33
9240 Nibe

Pris: 3.495.000,- DKK

Areal: 171 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Østermarken 305
directions favorite_border

Østermarken 305
9320 Hjallerup

Pris: 3.195.000,- DKK

Areal: 165 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Nibevej 6 Modelfoto
directions favorite_border

Nibevej 6
9530 Støvring

Pris: 3.125.000,- DKK

Areal: 171 m²

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Odderen 2
directions favorite_border

Odderen 2
9530 Støvring

Pris: 3.425.000 DKK

Areal: 166 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Odderen 22
directions favorite_border

Odderen 22
9530 Støvring

Pris: 3.995.000,- DKK

Areal: 182 m²

Værelser: 5

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Odderen 24
directions favorite_border

Odderen 24
9530 Støvring

Pris: 3.650.000,- DKK

Areal: 193 m²

Værelser: 4

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog