Odderen 22, 9530 Støvring

filter

Se galleri

Til salg

Funktionelt funkishus med mange værelser og plads til hele familien

Drømmer du om et funkishus med plads til hele familien og en veludnyttet planløsning uden unødig gang- og spildplads? Det kan du få på Odderen 22 i Støvring! Udover et stort forældresoveværelse og kontor/babyværelse rummer dette hus nemlig hele tre gode værelser med indbyggede skabe.

Odderen 22, 9530 Støvring

3.895.000,- DKK

Du ankommer til huset via entréen, som er ekstra lys på grund af vinduet over hoveddøren. Det lyse udtryk fortsættes i gangen, hvor en ovenlyskuppel sikrer rigeligt dagslys. Fra gangen er der adgang til det ene af husets to badeværelser, et af husets mange værelser og et stort bryggers, hvor vasketøjet nemt kan klares.

Husets hjerte er køkken/alrummet, som er indrettet med lækkert egetræskøkken og klinker i hele rummet. Med siddepladser ved kogeøen midt i rummet er der lagt op til hygge omkring medlavningen for både store og små. Køkkenet er et naturligt omdrejningspunkt i familielivet, og derfor er alle husets værelser centreret om køkken/alrummet.

Du finder forældreafdelingen placeret bagved stuen – helt ugeneret. Her kan de voksne nyde det store soveværelse sammen med et stort, privat badeværelse med praktisk indbygget shampoohylde og et rummeligt kontor med god plads til arbejdsplads og opbevaring.

Hele denne del af huset er hævet tre trin, så du både kan nyde udsigten til haven fra stuen og se udover køkken/alrummet – henover halvvæggen, der adskiller de to rum.

Husets ekstra store, rummelige bryggers giver rig mulighed for tørreplads til tøj eller måske en bænk til børn, der tager overtøj på. Der er adgang til huset fra den dobbelte carport via det store bryggers, så du kan komme tørskoet fra bil til bryggers. Carporten er bygget med ekstra brede søjler og et stort, praktisk redskabsrum.

Huset er bygget efter energikravene i BR18, så du kan være sikker på et lavt forbrug. Vi har brugt holdbare materialer i høj kvalitet overalt. Derfor er huset både let for dig at holde ved lige og nemt at gøre rent. Indeklimaet styrer du fra bryggerset, hvor vi har installeret det intelligente varmesystem Danfoss One. Varmen kan du justere herfra – eller direkte fra din smartphone.

 

Området

Støvring er Rebild Kommunes største by, og her finder du alt, hvad børnefamilien kan ønske sig: Dagligvarebutikker, specialbutikker, mange foreninger, daginstitutioner, to store folkeskoler, gymnasium og nem adgang til resten af verden med bus, tog eller ad motorvejen. Du kan kort sagt få opfyldt hele familiens behov inden for byens grænser. Er du til udendørs oplevelser, kan du løbe, gå eller cykle i områdets fine natur, som du finder lige udenfor hoveddøren.

Kontakt os for yderligere information

Tlf. 8660 1070

info@hybelhuse.dk

Fakta om Odderen 22

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

182 m2 / 1006 m2

directions_car

Carport

54 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Ensidig taghældning

Mursten

Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

5

school

Afstand til skole

1.000 m

Andre huse til salg i Nordjylland

Hybel udstillingshus Lokeshøj 42
directions favorite_border

Lokeshøj 42
9230 Svenstrup J

Pris: 3.450.000,- DKK

Areal: 158 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Kornmarken 33
directions favorite_border

Kornmarken 33
9240 Nibe

Pris: 3.495.000,- DKK

Areal: 171 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Klaruphave 6
directions favorite_border

Klaruphave 6
9270 Klarup

Pris: 4.295.000,- DKK

Areal: 201 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Østermarken 305
directions favorite_border

Østermarken 305
9320 Hjallerup

Pris: 2.999.000,- DKK

Areal: 165 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Høje Støvring 6 Modelfoto
directions favorite_border

Høje Støvring 6
9530 Støvring

Pris: 3.350.000,- DKK

Areal: 171 m2

Værelser: 4

Vi har gjort mere end 9500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år