Vodskov Enge 7, 9310 Vodskov

filter

Se galleri

Til salg

Lækkert længehus i hyggelige Vodskov

I Vodskov, kun få kilometer fra skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, ligger dette lækre længehus på 176 velindrettede kvadratmeter.

Vodskov Enge 7, 9310 Vodskov

4.250.000 DKK

Dette velindrettede hus ligger tæt på alt det, børnefamilier har brug for i hverdagen. Udover skole og daginstitution får I også et aktivt og hyggeligt nærmiljø med gode indkøbsmuligheder. Fem minutter derfra ligger naturskønne Hammer Bakker, hvor der kan nydes gå-, løbe- og MTB-ture. Fra Vodskov er det også nemt at komme til motorvejstilkørsel mod nord og syd, og Aalborg ligger kun 11 km væk.

Huset på Vodskov Enge 7 rummer mange gode løsninger og fine detaljer. Her er adskilt forældre- og børneafdeling, og i den hall-lignede entré får I en lækker, indbygget siddebænk med opbevaringsplads.

I bliver budt velkommen af husets lyse entré og ført igennem fordelingsgangen, forbi bryggers, børneafdeling og ind i husets hjerterum, køkken/alrummet. Her får I et åbent og indbydende miljø med store vinduespartier ud til husets terrasse og en dejlig køkkenø, hvor der kan laves mad, mens børnene er kreative ved spisebordet. Køkken/alrummet har flere lækre detaljer, blandt andet et skjult depotrum, en alkove samt en biopejs, der agerer smuk rumdeler mellem stue og køkken/alrum.

Husets børneafdeling består af tre værelser og et rummeligt badeværelse, så der er masser af plads til familiens mindste. I voksenafdelingen får I nytænkning med to separate walk-ins til både ham og hende, flot udstyret med skydelåger i New Yorker-stil. I forbindelse med soveværelset er der et badeværelse med rainshower og shampoohylde.

I får også en dobbelt carport samt et godt redskabsrum med plads til havemøbler og haveredskaber. Udover en bryggersindgang, der er overdækket af carporten, er også indgangen til husets entré overdækket.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 8660 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Vodskov Enge 7, 9310 Vodskov

Hustype

Længehus

home

Areal bolig / grund

176 m2 / 806 m2

directions_car

Carport

44 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Ensidig taghældning

Mursten

Jern

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

3.200 m

Andre huse til salg i Nordjylland

Hybel udstillingshus Ved Billeskoven 5
directions favorite_border

Ved Billeskoven 5
9230 Svenstrup J

Pris: 4.695.000,- DKK

Areal: 189 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Klaruphave 94
directions favorite_border

Klaruphave 94
9270 Klarup

Pris: 4.800.000 DKK

Areal: 200 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog