Ådalsparken 47, 8462 Harlev J

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Ådalsparken 47 plantegning

Funktionelt funkishus på 175 m² med masser af wow-effekt

Huset er indrettet, så hver eneste kvadratmeter er udnyttet optimalt.

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Huset består af tre afdelinger: En børneafdeling med to rummelige værelser – begge med indbyggede skabe – og et badeværelse, et køkken/alrum, en hyggelig lys opholdstue, samt en separat forældreafdeling med kontor/babyværelse, badeværelse og walk-in closet.

I køkken/alrummet er lofthøjden hævet. Det understreger husets strømlinede stil og giver værdi til husets udtryk ­– både inde og ude. De store vinduespartier sikrer et godt lysindfald til rummet. I det skjulte depotrum er der god opbevaringsplads, så det kun er det mest nødvendige, du behøver have stående fremme i køkkenet.

Opholdsstuen ligger i åben forlængelse af køkken/alrummet. Her er vinduerne placeret, så du får lyset ind fra flere vinkler og opnår et fint udsyn til husets have.

Fra køkken/alrummet er der også adgang til husets forældreafdeling med walk-in closet og eget badeværelse. Begge husets badeværelser er indrettet med praktiske shampoohylder i brusenicherne. Kontorets placering tæt på soveværelset giver mulighed for at bruge det som babyværelse til familiens yngste medlem.

Fra husets dobbeltcarport med redskabsrum er der direkte adgang til husets bryggers, hvor der er god opbevaringsplads, vask og teknikskab. Det flotte overdækkede indgangsparti giver direkte adgang til husets entré – hvor tre ovenlys-kupler sikrer et godt lysindfald.

Fakta om Ådalsparken 47

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

175 m² / 704 m²

directions_car

Carport

50 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

2,9 m²

Tagkonstruktion

Fladt tag

Mursten

Taurus grålig m. brune nuancer

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Vi finansierer hus og grund i hele byggeperioden for 0 kroner

Hybel - Den nye grundpakke Hybel - Den nye grundpakke