Ådalsparken 49, 8462 Harlev J

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Ådalsparken 49 plantegning

Hybel præsenterer et spændende og funktionelt vinkelhus på 175 m² – perfekt til børnefamilien

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Huset er tegnet, så det opfylder alle familiemedlemmers behov. Børneværelserne er samlet i husets ene afdeling, hvor børnene også får deres eget badeværelse. Børneafdelingen er placeret tæt på køkken/alrummet – familiens samlingspunkt.

I køkkenet er der plads til både praktik og familiehygge: Depotet, der ligger i forbindelse med køkkenet, kan rumme både køkkenmaskiner, køkkenruller og konservesdåser. Kogeøen er indrettet med siddepladser, som lægger op til at familie og venner samles om madlavningen. Der er masser af plads til et stort spisebord, hvor I kan nyde aftensmaden sammen hver aften. Den ensidige taghældning giver en unik rumfølelse og et stort lysindfald i det store rum.

I åben forbindelse med køkken/alrummet finder du husets rummelige opholdsstue – og den separate forældreafdeling, hvor fordelingsgang og walk-in closet er placeret, så det adskiller toilet og soveværelse. Så undgår du at forstyrre din partners søvn, når du går på badeværelset.

Vinklerne i planløsningen giver huset et spændende udtryk – både inde og ude. Udendørs får du mulighed for at skabe hyggelige terrasser langs huset. Husets ene terrasse er overdækket – og loftet er trukket ned, så de lune aftener kan nydes – og udesæsonen kan forlænges.

Fakta om Ådalsparken 49

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

175 m² / 718 m²

directions_car

Carport

49 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

12 m²

Tagkonstruktion

Ensidig taghældning

Mursten

Cassis Coal

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og antrazit udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog