Hjertegræsbakken 15

8930 Randers NØ

Hybel præsenterer et gennemført 179 m² H-hus med lækre detaljer.

Få inspiration til din boligdrøm i et gennemført H-hus med plads til hele familien på Hjertegræsbakken 15 i Randers.

Huset har to indgangsdøre – én fra den integrerede carport gennem bryggerset og én fra det overdækkede indgangsparti direkte ind i entreen. Det er altså fx let at komme af med beskidte sko uden at svine gangen til. Entreen er lys og lækker med direkte adgang til husets børneafdelingen, der består af 3 store værelser, som er gjort lettere at indrette med indbyggede skabe og et lyst badeværelse. Køkken/alrum og opholdsstue ligger i forskudt forbindelse og er samlet set på 63 m². Første del har loft til kip, masser af dagslys og akustiklofter, som sikrer familiehyggen over maden, både i det daglige – og når der skal holdes fest. Der er gjort plads til barstole ved køkkenets kogeø, så hele familien kan være sammen om madlavningen i hjemmets centrum.

Køkkenet rummer også et stort køkkenbord, indbygget fryseskab, køleskab og ovn i forbindelse med en lille dør til det skjulte depotrum – perfekt til konserves og køkkenmaskiner. Der er direkte udgang til både forhaven og baghaven fra køkkenet. Ved stuevinduerne er terrassen overdækket, så der ikke bliver for varmt i sofaen, og haven kan nydes selv i regnvejr. Forældreafdelingen ligger ugeneret bag den store stue. Her er det store soveværelse velindrettet med walk-in og et badeværelse med 2 brusere i samme niche.

Vi tegner hvert hjem til den enkelte kunde, så print endelig plantegningen til inspiration og vælt vægge, som det passer jer. Sammen kan vi gøre jeres boligdrøm til virkelighed.

Hent printervenlig beskrivelse Huset er til salg! Find vej

Åbningstider

Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Fakta om byggeriet

  • 179 m² H-hus (BR2015)
  • 56 m² carport/overdækket indgangsparti
  • 11 m² overdækket terrasse
  • Saddeltag uden udhæng og opmurede gavle.
  • Mursten: Egernsund Tegl, 2.1.66 Sisteron
  • Tagsten: Beton
  • Vinduer: Rationel
  • Varmekilde: Fjernvarme

 

Se plantegning

Hjertegræsbakken 15, 8930 Randers NØ plantegning