Odderen 20, 9530 Støvring

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Odderen 20 plantegning

Hybel præsenterer et moderne forskudt længehus på 170 m²

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Hybel tegner og indretter hvert hus individuelt. Vi sætter fokus på den enkelte families behov og krav for at kunne opfylde boligdrømmen.

Huset har et stort indgangsparti med overdækket indgang og hall. Der er også direkte adgang til huset fra den dobbelte garage, der byder på klinkegulv med indlagt gulvvarme. Garagen er isoleret som resten af huset.

Fra hallen er der adgang til et stort bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt husets børneafdeling, som byder på 2 rummelige værelser med indbyggede skabe, et stort kontor samt et lyst badeværelse.

Køkken/alrum og opholdsstue ligger i åben forbindelse, og rummet har gennemgående skråloft og masser af lys fra det store vinduesparti. Spisestue og opholdsstue er adskilt af en halvvæg.

Køkkenet er indrettet med siddepladser ved køkkenets kogeø, så hele familien kan være sammen om madlavningen. Køkkenet rummer også et stort, skjult depotrum – perfekt til konserves og køkkenmaskiner, som ikke behøver stå fremme.

Forældreafdelingen ligger ugeneret i forlængelse af køkken/alrummet. Her er det store soveværelse indrettet med separat walk-in og et stort, lækkert badeværelse, hvor en glasvæg i brusenichen giver et flot lysindfald.

Huset er bygget med kvalitetsmaterialer – fornuftige og prisbevidste valg med et minimum af vedligeholdelse. For eksempel er sternen helt vedligeholdelsesfri.

Fakta om Odderen 20

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

170 m² / 1038 m²

directions_car

Garage

60 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

8 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Antibes, sandfarvet m. grå/hvid fuge

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.000 m

Vi har gjort mere end 9500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år