Odderen 22, 9530 Støvring

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Odderen 22 plantegning

Hybel præsenterer funktionelt funkishus på 182 m²

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Hybel tegner og indretter hvert hus individuelt. Vi sætter fokus på den enkelte families behov og krav for at kunne opfylde boligdrømmen.

Huset byder på en veludnyttet planløsning uden unødig gang- og spildplads. Udover stort soveværelse og kontor/babyværelse rummer huset hele tre gode værelser med indbyggede skabe. Alle værelser er centreret om husets hjerte: køkken/alrummet.

Køkken/alrummet er indrettet med lækkert egetræskøkken og klinker i hele rummet, der er siddepladser ved kogeøen midt i rummet, så familien kan samles om madlavningen.

Forældreafdelingen ligger ugeneret bagved stuen. Her er det store soveværelse placeret sammen med et stort, privat badeværelse, og et rummeligt kontor. Begge husets badeværelser er indrettet med en praktisk shampoohylde i brusenicherne.

Hele denne del af huset er hævet tre trin, så der fra stuen er udsigt til haven – og til køkken/alrummet, hvor man ser henover halvvæggen, der adskiller de to rum.

Husets entré er ekstra lys på grund af vinduet over hoveddøren. Det lyse udtryk fortsættes i gangen, hvor en ovenlyskuppel sikrer rigeligt dagslys. Fra gangen er der adgang til det ene af husets to badeværelser, et af husets mange værelser og et stort bryggers.

Det ekstra store, rummelige bryggers giver rig mulighed for tørreplads til tøj eller måske en bænk til børn, der tager overtøj på. Der er adgang til huset fra carporten via det store bryggers. Carporten er bygget med ekstra brede søjler og et stort, praktisk redskabsrum.

Fakta om Odderen 22

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

182 m² / 1006 m²

directions_car

Carport

54 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Fladt tag

Mursten

Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

5

school

Afstand til skole

1.000 m

Vi har gjort mere end 9500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år