Østermarken 305, 9320 Hjallerup

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Østermarken 305 plantegning
notificationsclose

Åbningstider

Åbent søndage kl. 13:00 - 16:00.

OBS:

Huset er en del af byggeudstillingen Byg Nordjysk.

Forskudt længehus på 165 m² – god plads til hele familien

I vores udstillingshus på Østermarken 305 i Hjallerup kan du opleve en gennemtænkt planløsning og lækre materialevalg.

Åbent søndage kl. 13:00 - 16:00.

Fra den 51 kvadratmeter store carport går du direkte ind i entréen, der fortsætter over i husets fordelingsgang og børneafdeling, der byder på tre gode børneværelser, hvor to af dem er med indbyggede skabe.

Til højre for entrédøren finder du et rummeligt bryggers, der er indrettet med en flot træbordplade og masser af opbevaringsplads. Gangen leder desuden ind til et badeværelse med indbygget shampoohylde i brusenichen.

På den anden side af gangens franske dør finder du det hyggelige og lyse køkken/alrum med træbordplader, flotte klinker på væggen bag kogepladen og store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald til rummet. De dobbeltsidede skrålofter og akustikplader giver en dejlig rumfornemmelse. 

Køkkenet er indrettet, så der er plads til et par barstole ved køkkenbordet, hvor dine gæster eller børn kan sidde, mens du laver middagen. Du får også nemt plads til et stort spisebord, hvor du kan dække op til både hverdag og fest. 

Stuen ligger i forskudt forbindelse med køkken/alrummet og har både et stort vinduesparti, ovenlysvinduer og et lækkert gulv-til-loft hjørnevindue, der lukker masser af lys ind i dagtimerne.

Fra stuen er der indgang til husets forældreafdeling, der består af et stort soveværelse, et yderst rummeligt walk-in closet, som er skjult bag en dobbelt skydedør med spejl og et rummeligt badeværelse med lysindfald fra flere sider – og god plads til opbevaring. Ligesom i børneafdelingen er brusenichen indrettet med en indbygget, praktisk shampoohylde.

Huset har gulvvarme med trådløs styring og et ventilationsanlæg fra Danfoss Link, som du kan kontrollere fra din smartphone.

Fakta om Østermarken 305

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

165 m² / 1.000 m²

directions_car

Carport

51 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng og murede gavle

Mursten

Laika med grå/hvid fuge

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

800 m

Vi har gjort mere end 9500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år