Tavlundparken 10, 7400 Herning

filter

Se galleri

notificationsclose

OBS! - Udstillingshuset holder midlertidigt kun åbent efter aftale. Kontakt en af vores afdelinger for at booke en personlig fremvisning i ét eller flere af udstillingshusene.

Horsens: 7560 1070
Aalborg: 8660 1070
Roskilde: 5460 1070

Rummeligt længehus på 159 m² med dobbelt carport og to overdækkede terrasser

I vores udstillingshus i Tavlundparken i Lind kan du opleve dette velindrettede længehus, der er helt perfekt til familien, der ønsker en separat afdeling til børnene eller overnattende gæster.

OBS! - Udstillingshuset holder midlertidigt kun åbent efter aftale. Kontakt en af vores afdelinger for at booke en personlig fremvisning i ét eller flere af udstillingshusene.


Horsens: 7560 1070
Aalborg: 8660 1070
Roskilde: 5460 1070

Fra den 60 m2 store carport kommer man indenfor i husets bryggers, hvor optimal pladsudnyttelse giver god bord- og skabsplads. Herfra er der til den ene side adgang til tre af husets i alt fire værelser samt husets ene badeværelse. Til den anden side finder man husets samlingssted; det store, åbne køkken/alrum i kombination med opholdsstuen, der med vinduespartier mod både syd, vest og nord har et fantastisk lysindfald. Der er desuden 15 graders ensidigt skråloft med akustikplader, hvilket bidrager til en god akustik i det store opholdsrum. Køkkenet er rummeligt og effektivt indrettet og har blandt andet køkkenø samt et praktisk depotrum til opbevaring.

Fra både opholdsstue og køkken/alrum er der udgang til haven og de syd-/vestvendte terrasser, hvor solen kan nydes om sommeren. Fra opholdsstuen tilgås også husets fjerde værelse - soveværelset - der ligger separat med direkte adgang til eget badeværelse.

I hele huset er der gipslofter samt gulvvarme, der kan reguleres trådløst. Begge husets badeværelser har væghængte toiletter samt indbyggede shampoohylder i bruserne.

For det mest optimale indeklima er der installeret Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler.

Fakta om Tavlundparken 10

Hustype

Længehus

home

Areal bolig / grund

159 m2 / 741 m2

directions_car

Carport

60 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

27 m2

Tagkonstruktion

Udhæng og afvalmet tag

Mursten

Taurus, grålig med brune nuancer

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Vi har budt mere end 1.000 familier “Velkommen Hjem” siden vi startede i 2016.