Se eller bestil vores nye katalog

Er du mest til et trykt eller et digitalt katalog? Det er dit husbyggeri, så vi vil lade dig om at bestemme.

Skal vi sende dig et eksemplar med posten, så du kan bladre og tegne direkte i det? Eller vil du bladre det igennem online nu?

Kontakt mig

Der er mange fordele ved at bestille vores katalog

Hvis du drømmer om at bygge nyt, er vores katalog et rigtig godt sted at starte. 
Kataloget byder på over 100 sider, hvor du både kan lære Hybel lidt bedre at kende, udforske vores mange forskellige hustyper og plantegninger, blive klogere på vores byggeproces, finde masser af inspiration og gode råd og få et kig ind i vores showroom. 

Ikke helt overbevist endnu? Her er fem gode grunde til, at du skal se eller bestille vores katalog. 

1. Udforsk vores mange hustyper og plantegninger

Når du bygger nyt med Hybel, kan du vælge mellem seks forskellige hustyper, og hver hustype byder på et væld af muligheder, når det kommer til plantegningen. Hos Hybel tegner vi altid dit hus fra bunden, men i vores katalog har vi samlet et udvalg af plantegninger, som du kan tage udgangspunkt i. 

2. Få indblik i vores byggeproces

Når vi skal gøre din boligdrøm til virkelighed, har vi en fast byggeproces, der sikrer, at vi kommer godt fra start og godt i mål. Det giver dig en tryghed for, at vi skaber lige præcis det hus, som vi er blevet enige om. I kataloget kan du få et indblik i denne proces, så du ved, hvad du går ind til. 

3. Find masser af inspiration og designmuligheder

Vores katalog er fyldt med masser af inspiration, der kan hjælpe dig med at se dit drømmehjem for dig. Uanset om du drømmer om moderne minimalisme, klassisk elegance eller noget helt tredje, er der inspiration at hente. Samtidig kan du dykke ned i de mange forskellige rum i huset og se løsninger, som du måske gerne vil have i dit kommende hjem. 

4. Besøg vores showroom

I kataloget får du et lille kig ind i vores showroom, som kan give dig en forsmag på vores gode håndværk og kvalitetsmaterialer. Det er vores mål, at du skal være et skridt tættere på at realisere dit drømmehus, når du har besøgt et af vores showrooms, og i kataloget finder du mere info om det. 

5. Se vores tjekliste og gode råd

Inden du går i gang med dit nybyggerprojekt, er der flere ting, du med fordel bør være opmærksom på. I kataloget finder du blandt andet en brugbar tjekliste, som gør dig lidt klogere på aspekter som budget, grund, hustype og lignende. Samtidig får du en indsigt i, hvorfor du lige netop skal vælge Hybel til dit projekt. 
på vej.