Typehus-priser hos Hybel

Hybel har ingen prisliste - og det er der en grund til.

Vi kunne godt vise en lang prisliste med billige kampagnetilbud og typehus-priser. Men hos Hybel bygger vi ikke typehuse. Vi bygger boligdrømme og har aldrig bygget to ens huse, og derfor kan vi først give jer en fast pris på jeres drømmehjem, når vi har haft et møde og hørt nærmere om det.

Mange som vælger en kampagnepris på et typehus oplever ofte, at prisen er en hel anden, når de først er færdige med materialevalg, plantegning af huset og tilpasning af denne til egen grund. Hos Hybel holder vi os derfor langt fra typehus-priser, så vi kan skræddersy alle priser efter jeres drømme og behov. Når I kommer til møde hos os, vil vi ikke forsøge at sælge jer en bestemt plantegning eller arkitektur. Vi vil lytte til jeres ønsker og krav og helst levere mere, end I havde forestillet jer.

Pris og finansiering af din boligdrøm hænger sammen. Det er også derfor, vi ikke giver urealistiske fra-priser, men prissætter jeres nye hus, når vi kender jeres ønsker. I 2021 byggede vi parcelhuse i prisspændet fra 1.795.000 kr. til 5.000.000 kr., men der er i udgangspunktet ingen øvre eller nedre grænse for, hvad vi vil bygge. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad der er med i prisen, når du bygger med Hybel, kan du se vores priseksempler.

Kontakt vores byggerådgivere i dag og kom nærmere en pris på jeres drømmehus.

 

Hvad koster et typehus?

Det er selvfølgelig billigt at sælge ting, man kan producere i stort antal. Det gælder også typehuse, som har ry for at være meget lidt individuelle. Hos Hybel har vi i stedet bestemte byggeprincipper, som vi bygger efter og gør, at vi kan tilbyde individuelle huse til typehus priser. Vi ved godt, at jeres næste hus ikke bare skal være et hvilket som helst hus, der nogenlunde passer til jer. Det skal være jeres hjem i mange år, og derfor skal det selvfølgelig også passe præcis til jeres behov – nu og i fremtiden.

Bliv inspireret og se vores forskellige plantegninger her:

Takket være vores mange år i branchen har vi en lang række stærke leverandører af materialer og dygtige underleverandører til vores byggerier. Dem har vi forhandlet rigtig gode priser med, så I ikke skal gå på kompromis med jeres drømme.

 

Typehuse priser hos Hybel

 

Skyd genvej til drømmehuset

Selvom vi er meget fokuserede på at blive kloge på lige netop jeres boligdrøm, inden vi giver jer en pris på den, kan der være en genvej. Måske HAR vi allerede bygget jeres drømmehus uden at vide det. Vi laver løbende nye udstillingshuse for at vise, hvordan vi kan bygge. Dem sætter vi til salg, så de kan få et rigtigt liv sammen med en familie, når vi har vist dem frem. I kan altid se dem til salg her på siden.

Vi tilbyder også projektbyggeri, når vi får muligheden for det. Så udvælger vi på forhånd de plantegninger, som passer perfekt til grundene og udnytter dem maksimalt. Her kan det altså være meget lettere at træffe beslutningerne, få en endelig pris og komme i gang med byggeriet af jeres nye hjem.

Vil du se vores aktuelle huse til salg?

Skal vi beregne prisen på dit drømmehus? Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige byggerådgivere dig

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere