Typehus-priser hos Hybel

Hybel har ingen prisliste - og det er der en grund til.

Vi kunne godt vise en lang prisliste med billige kampagnetilbud og faste typehus-priser - men det gør vi ikke. For hos Hybel bygger vi ikke typehuse - men huse til alle typer. Vi bygger boligdrømme og har aldrig bygget to ens huse - og derfor kan vi først give jer en fast pris på jeres drømmehjem, når vi har haft et møde og hørt nærmere om det.

Mange som vælger en kampagnepris på et typehus oplever ofte, at prisen er en hel anden, når de først er færdige med materialevalg, plantegning af huset og tilpasning af denne til egen grund. Hos Hybel holder vi os derfor langt fra kampagnepriser og faste typehus-priser, så vi kan skræddersy alle løsninger og dermed også den samlede pris, efter jeres drømme og behov. Når I kommer til møde hos os, vil vi ikke forsøge at sælge jer en bestemt plantegning eller arkitektur. Vi vil lytte til jeres ønsker og krav - og helst levere mere, end I havde forestillet jer.

Pris og finansiering af din boligdrøm hænger sammen. Det er også derfor, vi prissætter jeres nye hus, når vi kender jeres ønsker. I 2022 byggede vi parcelhuse i prisspændet fra 1.795.000 kr. til 5.000.000 kr., men der er i udgangspunktet ingen øvre eller nedre grænse for, hvad vi vil bygge. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der er inkluderet i prisen, når du bygger nyt hus med Hybel, kan du se alle fordele og hvad der er inkluderet her

Vi har også samlet en række realistiske priseksempler herunder, som kan give dig en indikation på hvad det koster at bygge nyt hus.

 

Priseksempler

Bemærk at alle viste fra-priser på priseksemplerne er gældende for Jylland/Fyn. 

filter
V 150
V 150

Priseksempel: V 150

Areal: 150 m2

Hustype: Vinkelhus

Pris fra:
1.978.000,-

filter
F 180
F 180

Priseksempel: F 180

Areal: 180 m2

Hustype: Forskudt hus

Pris fra:
2.198.000,-

filter
V 200
V 200

Priseksempel: V 200

Areal: 200 m2

Hustype: Vinkelhus

Pris fra:
2.311.000,-

Hvad koster et typehus?

Det er selvfølgelig billigt at sælge ting, man kan producere i stort antal. Det gælder også typehuse, som har ry for at være meget lidt individuelle. Hos Hybel har vi i stedet bestemte byggeprincipper, som vi bygger efter og gør, at vi kan tilbyde individuelle huse til typehus priser. Vi ved godt, at jeres næste hus ikke bare skal være et hvilket som helst hus, der nogenlunde passer til jer. Det skal være jeres hjem i mange år, og derfor skal det selvfølgelig også passe præcis til jeres behov – nu og i fremtiden.

Bliv inspireret og se vores forskellige plantegninger her:

Takket være vores mange år i branchen har vi en lang række stærke leverandører af materialer og dygtige underleverandører til vores byggerier. Dem har vi forhandlet rigtig gode priser med, så I ikke skal gå på kompromis med jeres drømme.

 

Typehuse priser hos Hybel

 

Skyd genvej til drømmehuset

Selvom vi er meget fokuserede på at blive kloge på lige netop jeres boligdrøm, inden vi giver jer en pris på den, kan der være en genvej. Måske HAR vi allerede bygget jeres drømmehus uden at vide det. Vi laver løbende nye udstillingshuse for at vise, hvordan vi kan bygge. Dem sætter vi til salg, så de kan få et rigtigt liv sammen med en familie, når vi har vist dem frem. I kan altid finde de aktuelle huse vi har til salg over hele landet her på siden.

Vi tilbyder også projektbyggeri på kompaktgrunde, når vi får muligheden for det. Så udvælger vi på forhånd de plantegninger, som passer perfekt til grundene og udnytter dem maksimalt. Her kan det altså være meget lettere at træffe beslutningerne, få en endelig pris og komme i gang med byggeriet af jeres nye hjem. Hvis du bare mangler en god grund, har vi et stort udvalg, som vi udstykker og byggemodner.

Vil du se vores aktuelle grunde, projektgrunde og kompaktgrunde til salg?

Skal vi beregne prisen på dit drømmehus? Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige byggerådgivere dig

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning