Individuelle huse til typehus-pris

Hybel har ingen prisliste

Vi kunne godt vise en lang prisliste med billige priser på typehuse. Men hos Hybel bygger vi ikke typehuse. Vi bygger boligdrømme. Så før vi kender jeres boligdrøm, kan vi ikke give en fast pris på den.

Prisen på et hus afhænger af jeres valg af byggematerialer, byggegrundens form og jeres kommunes krav til nybyggeri. Så snart vi ved, hvad og hvor I drømmer om at bygge, vil vi meget gerne give jer en pris.

Kontakt vores byggerådgivere i dag og få en pris på jeres drømmehus.

Priser på typehuse

Det er selvfølgelig billigst at sælge ting, man kan producere i stort antal. Det gælder også typehuse, som har ry for at være meget lidt individuelle. Men hos Hybel ved vi godt, at jeres næste hus ikke bare skal være et hvilket som helst hus, der nogenlunde passer til jer. Det skal være jeres hjem i mange år, og derfor skal det selvfølgelig også passe præcis til jeres behov – nu og i fremtiden. Når I kommer til møde hos os, vil vi ikke forsøge at sælge jer en bestemt plantegning eller arkitektur. Vi vil lytte til jeres ønsker og helst levere mere, end I havde forestillet jer, man kunne få ud af et hus.

Takket være vores mange år i branchen har vi en lang række stærke leverandører af materialer og dygtige underleverandører til vores byggerier. Dem har vi forhandlet de bedste priser med, så vi kan sikre jer en skarp pris på jeres nye hjem – selvom I ikke skal gå på kompromis med jeres drømme.

Skyd genvej til drømmehuset

Men – for der er et lille men. Selvom vi er meget fokuserede på at blive kloge på lige netop jeres boligdrøm, inden vi giver jer en pris på den, kan der være en genvej. Måske har vi allerede bygget jeres drømmehus uden at vide det. Vi bygger løbende nye udstillingshuse for at vise, hvordan vi kan bygge. Dem sætter vi til salg, så de kan få et rigtigt liv sammen med en familie, når vi har vist dem frem. I kan altid se dem, vi har til salg lige her.

Vi tilbyder også projektbyggeri, når vi får muligheden for det. Så udvælger vi på forhånd de plantegninger, som passer perfekt til grundene og udnytter dem maksimalt. Her får I altså meget lettere ved at træffe beslutningerne, få en endelig pris og komme i gang med byggeriet af jeres nye hjem.

Vil du se vores aktuelle huse til salg?

Vi har gjort mere end 8500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år