Typehus i din byggestil

Vi bygger ikke typehuse, men huse til alle typer! Vi inspirerer og skræddersyr et hus med den arkitektur, der passer til dig.

Det skal være let at finde frem til det hus, man gerne vil bo i. Vi bruger vores mange års erfaring med typehuse til at hjælpe dig med de mange valg. Derfor har vi samlet mange gode tips og inspiration til dit husbyggeri her på siden. Vi skræddersyr, tegner og beregner alle huse fra bunden, så et decideret typehus kan du ikke få hos os. Men du kan søge inspiration blandt de hundredevis af huse, vi allerede har bygget i vores store plantegningsbibliotek. Du kan også besøge vores showrooms i Aalborg, Horsens, Kolding eller Roskilde og lade os hjælpe dig på vej.

Hvis du vil forberede dig hjemmefra, anbefaler vi, at du enten begynder med at vælge tag og arkitektur eller hustypen. Når du først har gjort dig de arkitektoniske overvejelser og ved, hvordan dit hus skal se ud, er det nemmere at hjælpe dig i mål med resten af projektet. Hvis du vil være meget forberedt, kan du allerede nu se på nogle af de valg, vi vil bede dig om at tage i vores showroom. Er du for eksempel til røde, gule eller mørke mursten? Vi har flere forskellige leverandører og et stort udvalg af prøver du kan se. Er du mest til halvrunde, firkantede eller de populære arkitekttagrender? Hvilken form for døre kan du lide? Alt sammen noget du kan se mere til, når du kommer og besøger os.

Hybel - Typehus Saddeltag

 

Hvad er et typehus?

Hvis du har gået med tanken om at bygge nyt hus, er du med sikkerhed stødt på begrebet typehus. Et typehus kan bedst beskrives som et hus, der er baseret på en tegning, som benyttes mere end én gang og derfor kan bygges til en fordelagtig pris. Typehuse er ofte parcelhuse, som er enkle i deres konstruktion, opført i ét plan og bygget ud fra tidens tendenser. Mange mennesker tror, at Hybel er et typehusfirma. Vores priser ligger i det niveau, men hos os får du tegnet dit drømmehjem fra bunden, så det passer til din grund, dine behov og dine ønsker. Du kan finde en masse inspiration i vores store galleri, hvor der er et udpluk af de huse vi kan bygge. 

 

Fordele ved et typehus

Når man bygger nyt hus, kan processen være kompliceret for den uprøvede. At købe nyt hus er for mange den største investering de kommer til at foretage sig i deres liv og det er derfor afgørende, at der er en høj grad af tryghed. Et typehus er for mange et betryggende valg, fordi man ved, hvad man får og at produktet er gennemprøvet. Det er ofte billigere og tager kortere tid at bygge et typehus, fordi det netop er blevet gjort før og processen derfor er systematiseret.

I Hybel har vi også systematiseret vores byggeproces og gennemprøvet vores koncepter. Så selvom, at vi tegner og bygger alle huse fra bunden ud fra kundens ønsker og ingen af vores huse derfor er ens, kan du godt opleve, at der er nogen løsninger, vi ikke vil bygge. Vi vil nemlig kun bygge det, vi er virkelig gode til og kan garantere høj kvalitet for. Der er et væld af muligheder, hvilket du kan se og opleve ved at besøge vores udstillingshuse.

Hos Hybel har vi også en lang række populære plantegninger, som passer til mange familier. Derfor håber vi også, at du kan finde meget af den inspiration, du leder efter, lige her. Men vi forventer ikke mere end det. I dag vil de færreste familier have præcist det samme hus som andre. Det ligger ikke til tiden, at vi skal nøjes og tilpasse os, og det synes vi bestemt heller ikke, at du skal!

Er du i tvivl om, hvilken byggestil dit typehus skal have? Så udforsk vores mange planløsninger, og få inspiration til at få opfyldt din boligdrøm:

Hybel - Typehus med overdækket terrasse

 

Tiden er løbet fra de klassiske typehuse

Et hus er i dag meget personligt. De fleste vil udtrykke deres smag og stil i valget af mursten, vinduer og belægninger med mere, når de bygger hus – ligesom vi er vant til at gøre det indendørs. Nogle typer arkitektur er tidsløse og helt sikre valg, hvis du ønsker dig et hus, som ikke skiller sig for meget ud fra de andre i nabolaget. Og så er der andre, mere udfordrende typer arkitektur, som man lægger meget mere mærke til. Nogle giver en meget mere lys bolig end andre, og nogle skiller sig ud ved at kræve mindst mulig vedligeholdelse. Vi hjælper dig gerne, hvis valgene er for mange. Giv vores byggerådgivere et kald og bliv sikre på, hvad der passer til din familie.

Nogle ville kalde vores plantegninger for nøglefærdige typehuse. Engang var et typehus også bare en færdig løsning, hvor kunden næsten ikke havde nogen valgmuligheder. Men tiderne ændrer sig og vi følger med. Vi bygger for familier, som har deres egne drømme om et hjem. Derfor koster det dig heller ikke noget at rive væggene ned og bygge dine egne op på vores plantegninger. Men vi leverer under alle omstændigheder dit nye hjem nøglefærdigt og fuldt finansieret til en god pris.


Skal vi hjælpe dig i mål med din boligdrøm? Udfyld formularen og blive kontaktet af en af vores dygtige byggerådgivere.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere