Find byggestilen til dit typehus

Lad dig inspirere til at vælge den arkitektur, der passer til dig

I Hybel tegner vi alle huse fra grunden. Det vil sige 

Det skal være let at finde frem til det hus, man gerne vil bo i. Vi vil gerne bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig med de mange valg. Derfor har vi samlet mange gode tips og inspiration til dit husbyggeri her på siden. Virker det stadig uoverskueligt? Så besøg os i vores showroom og lad os hjælpe dig på vej.

Hvis du vil forberede dig hjemmefra, anbefaler vi, at du enten begynder med at vælge tag og arkitektur eller hustypen. Når du først har gjort dig de arkitektoniske overvejelser og ved, hvordan dit hus skal se ud, er det nemmere at hjælpe dig i mål med resten af projektet. Hvis du vil være meget forberedt, kan du allerede nu se på nogle af de valg, vi vil bede dig om at tage i vores showroom. Er du for eksempel til røde, gule eller mørke mursten? Du kan se et udvalg af farver og typer hos vores leverandører Egernsund Tegl og Strøjer Tegl. Er du mest til halvrunde, firkantede eller de populære arkitekttagrender? Du kan se de tagrender, vi tilbyder, hos vores leverandør NG Zink.

Hos Hybel har vi en lang række populære plantegninger, som passer til mange familier. Derfor håber vi også, at du kan finde meget af den inspiration, du leder efter, lige her. Men vi forventer ikke mere end det. I dag vil de færreste familier have præcist det samme hus som andre. Det ligger ikke til tiden, at vi skal nøjes, og det synes vi bestemt heller ikke, at du skal!

 

Tiden er løbet fra de klassiske typehuse

Et hus er i dag meget personligt. De fleste vil udtrykke deres smag og stil i valget af mursten, vinduer og belægninger med mere, når de bygger hus – ligesom vi er vant til at gøre det indendørs. Nogle typer arkitektur er tidløse og helt sikre valg, hvis du ønsker dig et hus, som ikke skiller sig for meget ud fra de andre i nabolaget. Og så er der andre, mere udfordrende typer arkitektur, som man lægger meget mere mærke til. Nogle giver en meget mere lys bolig end andre, og nogle skiller sig ud ved at kræve mindst mulig vedligeholdelse. Vi hjælper dig gerne, hvis valgene er for mange. Giv vores byggerådgivere et kald og bliv sikre på, hvad der passer til din familie.

Nogle ville kalde vores plantegninger for nøglefærdige typehuse. Engang var et typehus også bare en færdig løsning, hvor kunden næsten ikke havde nogen valgmuligheder. Men for os er kunderne ikke bare typer. Vi bygger for familier, som har deres egne drømme om et hjem. Derfor koster det dig heller ikke noget at rive væggene ned og bygge dine egne op på vores plantegninger. Men vi leverer under alle omstændigheder dit nye hjem nøglefærdigt og fuldt finansieret til en god pris.

Vi finansierer hus og grund i hele byggeperioden for 0 kroner

Hybel - Den nye grundpakke Hybel - Den nye grundpakke