Find byggestilen til jeres typehus

Saddeltag

Det symmetrisk hældende saddeltag er det mest populære tag i Danmark. Det er der en god grund til. De stærke tagsten lagt med en god hældning giver taget mest mulig styrke til at modstå det danske vejr i årtier.

Saddeltagets styrke og...

Ensidigt tag

Hvis I ønsker jer en type hus, som skiller sig ud fra mængden, er hustypen med ensidigt tag et godt bud. Den varierende højde i det skrå loft skaber mere spænding og variation i rummene og mulighed for ekstra lysindfald fra husets ene sides store...

Funkis typehus med fladt tag

Et hus i funkis-stil – også kendt som et bokshus – giver jeres hjem et eksklusivt, rent og minimalistisk udtryk. I denne type huse er der lagt vægt på flydende overgange og store, lyse fællesrum under et tag, som syner helt fladt. Det rene udtryk...

 

Lad jer inspirere til at vælge den arkitektur, der passer til jer

Det skal være let at finde frem til det hus, man gerne vil bo i. Vi vil gerne bruge vores mange års erfaring til at hjælpe jer med de mange valg. Derfor har vi samlet mange gode tips og inspiration til jeres husbyggeri her på siden. Virker det stadig uoverskueligt? Så besøg os i vores showroom og lad os hjælpe jer på vej.

Hvis I vil forberede jer hjemmefra, anbefaler vi, at I enten begynder med at vælge tag og arkitektur eller hustypen. Når I først har gjort jer de arkitektoniske overvejelser og ved, hvordan jeres hus skal se ud, er det nemmere at hjælpe jer i mål med resten af projektet. Hvis I vil være meget forberedte, kan I allerede nu se på nogle af de valg, vi vil bede jer om at tage i vores showroom. Er I for eksempel til røde, gule eller mørke mursten? I kan se et udvalg af farver hos vores leverandør Strøjer Tegl. Er I mest til halvrunde, firkantede eller de populære arkitekttagrender? I kan se de tagrender, vi tilbyder, hos vores leverandør NG Zink.

Hos Hybel har vi en lang række populære plantegninger, som passer til mange familier. Derfor håber vi også, at I kan finde meget af den inspiration, I leder efter, lige her. Men vi forventer ikke mere end det. I dag vil de færreste familier have præcist det samme hus som andre. Det ligger ikke til tiden, at vi skal nøjes, og det synes vi bestemt heller ikke, at I skal!

Tiden er løbet fra de klassiske typehuse

Et hus er i dag meget personligt. De fleste vil udtrykke deres smag og stil i valget af mursten, vinduer og belægninger med mere, når de bygger hus – ligesom vi er vant til at gøre det indendørs. Nogle typer arkitektur er tidløse og helt sikre valg, hvis I ønsker jer et hus, som ikke skiller sig for meget ud fra de andre i nabolaget. Og så er der andre, mere udfordrende typer arkitektur, som man lægger meget mere mærke til. Nogle giver en meget mere lys bolig end andre, og nogle skiller sig ud ved at kræve mindst mulig vedligeholdelse. Vi hjælper jer gerne, hvis valgene er for mange. Giv vores byggerådgivere et kald og bliv sikre på, hvad der passer til jer.

Nogle ville kalde vores plantegninger for nøglefærdige typehuse. Engang var et typehus også bare en færdig løsning, hvor kunden næsten ikke havde nogen valgmuligheder. Men for os er kunderne ikke bare typer. Vi bygger for familier, som har deres egne drømme om et hjem. Derfor koster det jer heller ikke noget at rive væggene ned og bygge jeres egne op på vores plantegninger. Men vi leverer under alle omstændigheder jeres nye hjem nøglefærdigt og fuldt finansieret til en god pris. 

Book et uforpligtende møde. Så finder vi den gode løsning sammen.

Kontakt os