Typehus i din byggestil

Lad vores typehuse inspirere til at vælge den arkitektur, der passer til dig.

Det skal være let at finde frem til det hus, man gerne vil bo i. Vi bruger vores mange års erfaring med typehuse til at hjælpe dig med de mange valg. Derfor har vi samlet mange gode tips og inspiration til dit husbyggeri her på siden. Virker det stadig uoverskueligt at bygge et typehus? Så besøg vores showroom i Aalborg, Horsens eller Roskilde og lad os hjælpe dig på vej.

Hvis du vil forberede dig hjemmefra, anbefaler vi, at du enten begynder med at vælge tag og arkitektur eller hustypen. Når du først har gjort dig de arkitektoniske overvejelser og ved, hvordan dit hus skal se ud, er det nemmere at hjælpe dig i mål med resten af projektet. Hvis du vil være meget forberedt, kan du allerede nu se på nogle af de valg, vi vil bede dig om at tage i vores showroom. Er du for eksempel til røde, gule eller mørke mursten? Du kan se et udvalg af farver og typer hos vores leverandører Egernsund Tegl og Strøjer Tegl. Er du mest til halvrunde, firkantede eller de populære arkitekttagrender? Du kan se de tagrender, vi tilbyder, hos vores leverandør NG Zink.

 

Hvad er et typehus?

Hvis du har gået med tanken om at bygge nyt hus, er du med sikkerhed stødt på begrebet typehus. Et typehus kan bedst beskrives som et hus, der er baseret på en tegning, som benyttes mere end én gang. Typehuse er ofte parcelhuse, som er enkle i deres konstruktion, opført i ét plan og bygget ud fra tidens tendenser. Mange mennesker tror, at Hybel er et typehusfirma. Priserne ligger i det niveau, men hos os får du tegnet dit drømmehjem fra bunden. Du kan finde inspiration i vores store plantegningsbibliotek, men vi vil altid tegne og konstruere dit hus, så det passer til din grund, dine behov og dine ønsker.

 

Fordele ved et typehus

Når man bygger nyt hus, kan processen være kompliceret for den uprøvede. At købe nyt hus er for mange den største investering de kommer til at foretage sig i deres liv og det er derfor afgørende at der er en høj grad af tryghed. Et typehus er for mange et betryggende valg fordi man ved hvad man får og at produktet er gennemprøvet. Det er ofte billigere og tager kortere tid at bygge et typehus, fordi det netop er blevet gjort før og processen derfor er systematiseret.

I Hybel har vi også systematiseret vores byggeproces og gennemprøvet vores koncepter. Så selvom, at vi tegner og bygger alle huse fra bunden ud fra kundens ønsker og ingen af vores huse derfor er ens, kan du godt opleve, at der er nogen løsninger vi ikke vil bygge. Vi vil nemlig kun bygge det, vi er virkelig gode til og kan garantere høj kvalitet for. Der er et væld af muligheder, hvilket du kan se og opleve ved at besøge vores udstillingshuse.

Hos Hybel har vi også en lang række populære plantegninger, som passer til mange familier. Derfor håber vi også, at du kan finde meget af den inspiration, du leder efter, lige her. Men vi forventer ikke mere end det. I dag vil de færreste familier have præcist det samme hus som andre. Det ligger ikke til tiden, at vi skal nøjes, og det synes vi bestemt heller ikke, at du skal!

Er du i tvivl om hvilken byggestil dit typehus skal have? Så udforsk vores mange planløsninger, og få inspiration til at få opfyldt din boligdrøm:

 

Tiden er løbet fra de klassiske typehuse

Et hus er i dag meget personligt. De fleste vil udtrykke deres smag og stil i valget af mursten, vinduer og belægninger med mere, når de bygger hus – ligesom vi er vant til at gøre det indendørs. Nogle typer arkitektur er tidløse og helt sikre valg, hvis du ønsker dig et hus, som ikke skiller sig for meget ud fra de andre i nabolaget. Og så er der andre, mere udfordrende typer arkitektur, som man lægger meget mere mærke til. Nogle giver en meget mere lys bolig end andre, og nogle skiller sig ud ved at kræve mindst mulig vedligeholdelse. Vi hjælper dig gerne, hvis valgene er for mange. Giv vores byggerådgivere et kald og bliv sikre på, hvad der passer til din familie.

Nogle ville kalde vores plantegninger for nøglefærdige typehuse. Engang var et typehus også bare en færdig løsning, hvor kunden næsten ikke havde nogen valgmuligheder. Men for os er kunderne ikke bare typer. Vi bygger for familier, som har deres egne drømme om et hjem. Derfor koster det dig heller ikke noget at rive væggene ned og bygge dine egne op på vores plantegninger. Men vi leverer under alle omstændigheder dit nye hjem nøglefærdigt og fuldt finansieret til en god pris.

Vi finansierer hus og grund i hele byggeperioden for 0 kroner

Hybel - Den nye grundpakke Hybel - Den nye grundpakke