Byggefirma i Kolding

Hvis du er på udkig efter et byggefirma i Kolding, så kan du finde Hybel på Trianglen 24 st. tv., hvor vores byggerådgivere er klar til at hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed.

Ved første møde på vores kontor i Kolding, bliver du inviteret ind i et af vores hyggelige møderum, hvor du kan tale med din byggerådgiver om dine behov og boligdrømme. Bagefter vises du rundt i vores flotte showroom, hvor du kan se eksempler på de materialer, vi tilbyder til dit kommende hjem. Vi kan også hjælpe dig med en pris på dit drømmehus.

Du finder navne og telefonnumre på vores behjælpelige byggerådgivere i Hybels Kolding-afdeling på kontaktsiden.

I Kolding kan du også møde afdelingens tegnestue, som sammen med dig udarbejder en plantegning, som passer til dine ønsker og behov. Vi tegner fra bunden hver gang, så plantegningen kommer til at passe til præcis din grund og dine behov.

Måske du er heldig at møde din byggeleder på kontoret, ellers har du muligheden for at møde ham ude på din byggegrund. Vores byggeledere er ofte på farten, hvor de kører fra byggeplads til byggeplads, for at holde styr på alle byggerierne og sikrer, at dit hus står færdigt til tiden.

 

Byg nyt hus i Sønderjylland og på Fyn

Hybels byggerådgivere på vores kontor i Kolding står klar til at hjælpe dig godt i gang – og helt i mål med dit byggeprojekt.

Sammen med os får du en god og overskuelig byggeproces. Vi lytter til dine ønsker og viser dig rundt i vores showroom, hvor du får et godt overblik over de løsninger og materialer, Hybel tilbyder. Hvis du ønsker mere inspiration, kan vi anbefale et kig i vores store billedgalleri eller i vores plantegningsbibliotek med over 350 forskellige plantegninger.

Du behøver ikke at komme ind til os på vores kontor på Trianglen i Kolding. Vi kan nemlig også mødes i et af vores spændende udstillingshuse.

I vores udstillingshuse kan du lade dig inspirere og se materialer – samtidig med, at vi får en snak om både priser og muligheder, så du føler dig klar til at vælge de rigtige løsninger til dit nybyggeri.

 

Søger du en byggegrund i Sønderjylland eller på Fyn?

Vi er hele tiden på udkig efter nye udstykninger og byggegrunde i hele Jylland og på Fyn, som vi køber og byggemodner. Hvis du søger en byggegrund, kan du se de byggegrunde, vi har til salg her - måske finder du din drømmegrund!

Har du selv en grund, men mangler nogen til at bygge dit drømmehus? Så tag endelig fat i vores byggerådgivere, så du kan få et tilbud på dit kommende hjem. Vi tegner, beregner og bygger fra bunden hver gang, så du kan få et hus, der passer til dig og din grund.

Vi har også flere projekthuse til salg, så hvis du vil skyde genvej til boligdrømmen, kan du tage et kig på vores projekter.

Hybel er dit lokale byggefirma i Kolding og omegn. Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte vores kyndige byggerådgivere.Åbningstider i Kolding

Kontor:
Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00 Fredag: 8.00 - 15.00

Showroom:
Efter aftale

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog