Rækkehuse til salg

Hybel udstykker løbende forskellige rækkehusprojekter i rolige, børnevenlige områder klar til løbende indflytning. Uanset, om du er enlig, en mindre familie, et ungt eller ældre par, så har vi med sikkerhed et skønt rækkehus til dine behov.

Vi fokuserer på étplansrækkehuse, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Det gør det også til et hjem, hvor du kan bo i mange år uden at skulle tænke på, om trapper og lignende skulle blive et problem.

Hybel Grund Gudenåparken
directions favorite_border

Gudenåparken

7100 Tørring
(Rækkehuse)

Fordele ved at bo i rækkehus

Et rækkehus er den perfekte kombination af både lejlighed og hus. Ligesom lejligheden har du lidt færre kvadratmeter, du skal tage dig af. Du bor tæt på dine naboer, så du kan have et nært nabofællesskab, hvor I kan hjælpe hinanden og have et godt sammenhold. Modsat den klassiske lejlighed, har du en have, som du kan gå ud i, og så har du meget mere privatliv – ligesom et klassisk hus.

Oftest er rækkehuse også billigere at købe. Mange køber også et rækkehus som deres første eller sidste bolig, netop på grund af den lavere vedligeholdelse og pris, som følger med.

Der kan let være for meget arbejde i at vælge alle detaljerne selv, når man vil bygge et hus.

Det er ikke vores mål at leje huse ud. Men når vi har byggeprojekter med andre projektudviklere, bygger vi også lejeboliger.

Det giver en god mulighed for at flytte din familie uden at skulle flytte børnene væk fra deres venner og måske endda til en helt anden skole.

 

Hybel byggeprojekter til salg

 

Overvejelser, du skal gøre, inden du køber et rækkehus

Inden du køber et rækkehus, er der en række ting, du skal være opmærksom på.

For det første skal du overveje, hvor meget afstand du vil have til dine naboer. At bo i et rækkehus betyder ofte, at dine naboer er tæt på dig. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal bo klos op ad dem. Hos Hybel laver vi rækkehusløsninger, hvor der i nogle af vores rækkehuse er carporte, som er med til at skabe mere afstand. Nogle af vores rækkehuse har også en naturlig afstand imellem sig i form af haven, der slynger sig om huset. Desuden er alle vores rækkehusprojekter nybyg, hvilket betyder, at du får en velisoleret bolig, der kræver meget lidt vedligehold, og hvor støjen fra naboer bliver minimal.

Fællesarealer omkring rækkehuset er også vigtige at have med i sine overvejelser. Er I en børnefamilie, kan det være en fordel at have en legeplads i nærheden, hvorimod ældre ægtepar kan have et større behov for en smuk park, man kan gå ture i.

Det er også vigtigt, at I er tæt på de ting, der er vigtige for jeres hverdag. Det kan være skoler, supermarkeder, arbejde, afstand til store veje og ikke mindst natur.

Desuden er det også nødvendigt at tænke over pladsen i dit hjem. Rækkehuse er som oftest mindre i størrelsen end et almindeligt hus, og derfor er det nødvendigt at overveje familieforøgelse og andre forandringer i husstanden, inden du køber rækkehuset.

Vi har også færdigbyggede og indflytningsklare huse til salg, hvis du og din familie har brug for mere plads, end I finder i de fleste rækkehuse, og hvis I ønsker at springe byggeprocessen over. Ønsker I derimod at starte helt fra bunden, har vi også et stort udvalg af byggegrunde til salg, hvor jeres boligdrømme kan blive til virkelighed.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere