Hybel hustype Længehus

Længehus

Hustype

I et længehus kan hver eneste kvadratmeter udnyttes, og det er den hustype, der har den mest enkle konstruktion. Husets rektangulære form giver gode og regulære rum, der er lette at indrette. 

Taget er med til at definere længehusets udtryk. I kan vælge mellem saddeltag, der sikrer højt til loftet i stue og køkken, ensidig taghældning for et anderledes udtryk eller fladt tag, hvis I ønsker et funkishus.

Hybel hustype Vinkelhus

Vinkelhus

Hustype

Vinkelhuset er kendetegnet ved en enkel form, som passer til de fleste grunde. I det klassiske hus er der masser af muligheder for at indrette jer præcis, som I drømmer om, og vinklen kan sørge for at ramme husets terrasse ind, så der altid er et sted med læ.

Til vinkelhusets tag kan I vælge mellem et klassisk saddeltag, det mere moderne ensidige tag eller fladt tag, der giver huset den unikke funkis-stil.

Hybel hustype Forskudt hus

Forskudt hus

Hustype

Et forskudt hus kan være jeres helt unikke løsning på boligdrømmen. I kan vælge mellem et forskudt længehus eller vinkelhus.

I et forskudt vinkelhus er vinklen rykket tættere ind mod midten, mens et forskudt længehus har forskydninger flere steder i længen. Det giver blandt andet mulighed for at opdele huset i to afdelinger. Det forskudte længehus er også god, hvis I har en byggegrund, der er smal eller har skæve vinkler.

Hybel hustype Knækhus

Knækhus

Hustype

Denne hustype er særlig relevant, hvis jeres byggegrund har skæve vinkler, eller I har en smuk udsigt, I gerne vil nyde fra de fleste rum. Hustypen er også til jer, der drømmer om at indrette et anderledes hus. 

Knækhuse har enten enkelt- eller dobbeltknæk. Med et enkelt knæk får I en mellemting mellem vinkelhuset og længehuset, mens dobbeltknæk giver jer en helt særlig symmetri. 

Knækhuse kan kombineres med fladt tag, saddeltag eller ensidig taghældning.

Hybel hustype H-Hus

H-Hus

Hustype

H-huset er den helt rigtige løsning, hvis I enten er en stor familie, har en stor byggegrund eller et stort budget. 

Ovenfra ligner huset et stort H, deraf navnet, og planløsningen betyder, at I får et hus i tre dele: De lodrette streger i det store H bliver til hver deres afdeling, mens tværstregen binder det hele sammen. Mange vælger at bruge de to afdelinger som henholdsvis forældre- og børneafdeling, mens køkken/alrummet placeres midt i huset som et naturligt samlingspunkt.

Hybel hustype Arkitekttegnet hus

Arkitekttegnet hus

Hustype

Hos Hybel tegner vi alle huse fra bunden og ud fra jeres ønsker. I har frit valg mellem vores mange forskellige arkitektoniske udtryk og fleksible koncepter, som vi har god erfaring med giver jer mest hus for pengene, og som er holdbare og lette at indrette.

Har jeres grund en særlig udformning, eller drømmer I om en helt særlig arkitektur eller udtryk, kan vores dygtige bygningskonstruktører hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed.

Hybel hustype Saddeltag/valmtag

Saddeltag/valmtag

Tagtype

Saddeltag er det sikre valg, uanset hvilken hustype, I drømmer om. Det er samtidig en af de billigste tagtyper, så der er mulighed for at spare på byggebudgettet, eller bruge pengene på noget af det andet, I drømmer om. 

Saddeltage skal stort set ikke vedligeholdes, de kan kombineres med næsten alle hustyper, og så holder de en hel menneskealder. Samtidig kan I få højt til loftet i stuen og køkkenet og loftsrum over værelserne.

Hybel hustype Ensidigt tag

Ensidigt tag

Tagtype

Ensidig taghældning er blevet et moderne og populært valg af tagtype. Det er til jer, der ikke vil gå på kompromis med arkitekturen og som ikke vil have et hus som de fleste. 

Det ensidige tag er med til at give huset karakter, men faldet på taget har ikke kun betydning for husets arkitektur. Regnpytter, isflager og fodbolde samler sig ikke på taget, men finder vej til tagrenden. Taget er også velegnet til installation af solceller, der kan give jer et naturligt bidrag til elregningen.

Hybel hustype Funkishus

Funkishus

Tagtype

Der er flere fordele ved at vælge et funkishus med fladt tag. Udover at det er en af de mest traditionelle og klassiske hustyper i Danmark, så åbner den flade tagkonstruktion op for flere muligheder, når plantegningen skal laves. 

Funkishuset giver jer mere fleksibilitet til at placere rummene, som I vil, fordi husets form og flade tag betyder, at der kan laves mange flere hjørner og forskudte vinkler. 

Vil I bygge et funkishus er der dog nogle ting, I skal være ekstra opmærksomme på.

Opfyldelsen af jeres boligdrøm starter her 

Hos Hybel tegner vi alle huse fra bunden, og vi tager altid udgangspunkt i jeres drømme og ønsker. Her på siden kan I læse om de forskellige hustyper og tagkonstruktioner og lade jer inspirere til jeres eget husbyggeri. I kan også finde inspiration blandt et stort udvalg af plantegninger i vores plantegningsbibliotek og kombinere de forskellige hustyper og tagkonstruktioner. På den måde kan I i ro og mag gøre jeres boligdrømme mere virkelige. Eller I kan besøge vores udstillingshuse, og få inspiration til jeres eget nybyggeri. 

I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte os. Vi står klar til at høre mere om jeres boligdrømme.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere