Byggefirma på Fyn og i Jylland

Hybel giver danskerne hjem til mere

Hybel er et professionelt byggefirma med nogle af branchens mest erfarne husbyggere. Vi har bygget utallige drømmeboliger, arkitekttegnede huse og typehuse i de seneste godt 20 år. Derfor ved vi, hvad der virker. Den erfaring bruger vi til at give dig god rådgivning og bygge solide kvalitetshuse til en god pris.

Vi synes, det er sjovt at bygge huse. Men vi har også gjort det i mange år, og derfor er vi meget glade for at hjælpe andre med at få lige præcis det, de ønsker sig.

 

Spar penge på dit husbyggeri

Vi bygger enfamiliehuse i ét plan uden kælder. Vores måde at arbejde på, købe byggematerialer på og hele byggeprocessen er indrettet efter det.

Det betyder, at vi kan give dig en helt skarp pris. Men der er grænser for, hvad vi vil bygge.

Vores dygtige håndværkere kunne egentlig godt bygge en murermestervilla, et hus med kæmpe kælder eller et kunstnerisk mesterværk uden en eneste lige vinkel til dig.

Det vil vi bare ikke. For vi vil være de bedste i Danmark til at gøre det, vi gør. Derfor har vi specialiseret os, så du er sikker på at få det bedste kvalitetshus til den bedste pris hver gang.

Så længe din drømmebolig kan bygges i ét plan uden kælder, vil vi meget gerne give dig en pris, du kan forholde dig til.

 

Næsten landsdækkende byggefirma

Vi har i første omgang valgt at fokusere på at være husbyggere for hele Jylland og Fyn med kontorer og showrooms i Horsens og Aalborg.

Det er med til at holde prisen nede på vores kunders huse, at vi ikke skal køre til den anden ende af Danmark med materialer og medarbejdere.

Men vi bliver landsdækkende i en ikke alt for fjern fremtid. Du kan følge med i vores udvikling i pressen. Vi samler løbende artikler om os på vores presseside, så det er nemt for dig at holde styr på, hvad der bliver skrevet om os.

Du er også velkommen til at kontakte en af vores dygtige byggerådgivere for at få svar på, hvornår vi kan bygge i din by.

 

starstarstarstarstar
Vi bor nu i vores drømmehus! Og det er i høj grad takket være Hybels gode arbejde!
Maja & Peter
starstarstarstarstar
Alt i alt har vi fået vores drømmehus og vil til hver en tid anbefale Hybel til andre.
Lene
starstarstarstarstar
Vi har netop bygget hus med Hybel og er super tilfredse med forløbet.
Louise