Hybel giver danskerne hjem til mere

Et professionelt landsdækkende byggefirma med nogle af branchens mest erfarne husbyggere.

Holdet bag Hybel har bygget utallige drømmeboliger, arkitekttegnede huse og typehuse i de seneste godt 20 år. Derfor ved vi, hvad der virker. Den erfaring bruger vi til at give dig god rådgivning og bygge solide kvalitetshuse til en god pris.

Vi synes, det er sjovt at bygge huse. Selvom vi har gjort det i mange år, er vi stadig glade for at hjælpe andre med at få lige præcis det, de ønsker sig.

 

Spar penge på dit husbyggeri

Vi bygger huse i ét plan uden kælder. Vores måde at arbejde på, købe byggematerialer på og hele byggeprocessen er indrettet efter det.

Det betyder, at vi kan give dig en helt skarp pris. Vores dygtige håndværkere kunne egentlig godt bygge en murermestervilla, et hus med kæmpe kælder eller et kunstnerisk mesterværk uden en eneste lige vinkel til dig.

Det vil vi bare ikke. For vi vil være de bedste i Danmark til at gøre det, vi gør. Derfor har vi specialiseret os i at bygge parcelhuse, så du er sikker på at få det bedste kvalitetshus til den bedste pris hver gang.

Så længe din drømmebolig kan bygges i ét plan uden kælder, vil vi meget gerne give dig en pris, du kan forholde dig til, ud fra netop dine ønsker.

 

Landsdækkende byggefirma

Hybel bygger huse i hele landet, og du kan besøge vores showrooms i Horsens, Aalborg, Kolding og Roskilde.

Vi har byggegrunde til salg i hele landet, som du frit kan vælge mellem - uanset om du vil bygge hus med os eller ej. 

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige byggerådgivere for at få svar på, hvornår vi kan bygge dit hus, så vi sammen kan gøre din boligdrøm til virkelighed.

Du kan også følge med i vores udvikling i pressen. Vi samler løbende artikler om os på vores presseside, så det er nemt for dig at holde styr på, hvad der bliver skrevet om os.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere