Erfarne husbyggere i ungt husbyggefirma

Vi bygger rummelige huse i alle prisklasser

Hybel Huse

Et af de bedste – ikke det billigste byggefirma

Hybel er et ungt byggefirma med nogle af branchens mest erfarne husbyggere. Vi er grundlagt i 2016 af Michael Mortensen, som selv er opvokset i branchen. I dag sidder han i vores bestyrelse, hvor han deler ud af sine erfaringer fra mange år i spidsen af dansk typehusbyggeri. Han er også direktør i det solide byggefirma CASA, som er med til at give vores kunder tryghed om, at vi også eksisterer til deres 1 års gennemgang.

Faktisk er vi selv så solide, at vi med glæde køber grunden for vores kunder, bygger huset og finansierer det hele uden gebyrer eller renter. Vi samler det hele på én regning, som først skal betales, når vi overdrager nøglerne.

Hybel har hovedkontor og showroom i Horsens, og har også lige åbnet en afdeling i Aalborg med showroom.

 

 

Så nemt er det
med os på sidelinjen

1. Mød jeres byggerådgiver

Vi tegner jeres drømmehus: I får jeres egen erfarne byggerådgiver hos Hybel. Rådgiveren hjælper med at få jeres boligdrøm ned på papir. I får vejledning til at vælge arkitektur, plantegning og kvadratmeter, så de passer præcist til jeres ønsker. Sammen tegner og tilpasser vi huset, indtil det føles helt rigtigt.

2. Se tegningerne

Vi gennemgår tilbuddet: Sammen gennemgår vi 3D- og plantegninger af jeres nye drømmehus. Når vi er enige om, at det hele er, som det skal være, ser vi tilbuddet igennem sammen. Hvis I ønsker en bestemt byggegrund, køber Hybel den til jer og finansierer hele projektet for 0 kroner frem til den dag, I får nøglerne til huset. Har I allerede byggegrunden, kan vi også hurtigt give jer et overslag på hele projektet.

3. Underskrifter

Vi gør aftalen bindende: Nu har vi alle et klart overblik over hele byggeriet og et tydeligt billede af, hvordan jeres drømmehus skal bygges. I har valgt vinduer, mursten, døre, gulve og meget mere. Når vi er enige om projektet, skriver vi under på kontrakten.

4. Samarbejdspartnere

De sidste valg: Hybel ved nu, hvordan jeres drømmehus skal bygges. I tager de endelige valg af inventar, hårde hvidevarer og el sammen med dygtige fagfolk, som står klar til at svare på spørgsmål og rådgive jer hele vejen.

5. Mød jeres byggeleder

Vi tager første spadestik: Nu begynder jeres drømmehus snart at blive til virkelighed. I mødes med jeres byggeleder og gennemgår, hvordan byggeperioden skal forløbe. Hybel afsætter husets placering, hvorefter der aftales et opstartsmøde på grunden. Herefter begynder gravearbejdet, og byggeriet af jeres drømmehus er i gang.

6. Byggeriet er i gang

Byggetiden: Byggelederen står altid klar til at give jer en opdatering på opførslen af jeres drømmehus. Byggeriet tager typisk mellem 18 og 22 uger. Når det er ved at være færdigt, aftaler vi den første gennemgang af jeres kommende hjem, så eventuelle mangler kan ordnes, inden I får nøglerne.

7. Nøglerne er jeres

Velkommen hjem til mere! Nu er jeres drømmehus blevet til virkelighed, og vi er glade for at kunne byde velkommen indenfor. Hybel overdrager nøglerne, og I kan nu flytte hjem til mere!

 

Husbyggeri gjort nemt

Holdet bag Hybel har stået bag flere end 8500 boligdrømme, arkitekttegnede huse og typehuse i de seneste godt 20 år. Derfor har vi altid gode bud på, hvordan jeres boligdrømme kan blive til virkelighed. Vi har set, hvad der virker, og hvad der bestemt ikke gør. Den erfaring bruger vi til at spare jer for masser af besvær og ærgrelse.

Det er ikke for sjov, at de fleste har uddannet sig til det, inden de bygger deres første hus. Det oplever man tit, hvis man for eksempel selv kaster sig ud i at bygge et hus i sin fritid, når man har fri fra det, man er bedst til. Bare det at være bygherre – altså den der bliver bygget for – kan være en kæmpe udfordring. Der er et hav af beslutninger, man skal tage. Vi synes, det er sjovt at bygge huse. Men vi har også øvet os på det i mange år, og derfor er vi meget glade for at hjælpe andre med det.

Næsten landsdækkende byggefirma

Hybels hovedkvarter og største showroom ligger på Ove Jensens Allé i Horsens. I de første år har vi valgt at fokusere på at være hus byggefirma for hele Jylland og Fyn. Det er med til at holde prisen på vores kunders huse nede, at vi ikke skal transportere materialer og os selv til den anden ende af landet. Men vi vil bygge i hele Danmark i en nær fremtid.

Vi er blevet fulgt af pressen, allerede inden vi fik sat den første skovl i jorden. Vi samler løbende omtalen på vores presseside, så interesserede kan følge med i, hvordan det går os og vores kunder.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om os. 

Hybel i pressen

Her kan du læse en række artikler om os og downloade logoer og billeder.

Presse

Den første Hybel-familie

Mads og Charlotte fik nøglerne til deres drømmehus i begyndelsen af juni 2016.
Her i videoen fortæller de, hvordan det har været for dem at bygge med Hybel.

Rummelige hjem i alle prisklasser

Måske er det første gang, I skal bygge et hjem. Det er det ikke for os. Holdet bag Hybel har mange års erfaring med Michael Mortensen - stifter af Ejendomsselskabet CASA - i spidsen.

Vi har gjort flere end 8500 boligdrømme til virkelighed i de seneste 20 år. Det er jeres sikkerhed.

Den Nye Grundpakke