Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse svarene på nogle af de spørgsmål, vi hører allermest.

Skriv eller ring bare til os, hvis du ikke finder svaret her!

Hvordan undgår I fejl i jeres byggerier?

Det gør vi gennem procesplænlægning og godt håndværk. Når det er sagt, kan der altid opstå uforudsete komplikationer. Det gør vi selvfølgelig alt for at undgå, men når de opstår, retter vi altid vores fejl og gør vores bedste for at finde løsninger, som gør alle glade.

Hvor har I kontorer?

Du kan finde din nærmeste afdeling her. Hvis du bor tættere på et af vores udstillingshuse, vil vi lige så gerne mødes med dig der, så du kan spare noget af turen.

Hvor langt kan vi nå med jer, før vi skal skrive under?

Det vurderer din byggerådgiver. Vi lytter altid til dine ønsker og drømme for at kunne give dig et gennemregnet tilbud, du synes passer perfekt til dig. Dog sætter vi ikke for alvor tegnestuen i gang, før vi ved, at vi skal gå hele vejen sammen. At tegne et hus fra bunden kræver en grundig proces og man kan derfor i første omgang nøjes med en skitse.

Hvem køber I inventar fra?

Vi har et fast samarbejde med HTH. Deres inventar er af en god kvalitet, og vi er virkelig glade for den service, de giver vores kunder. Hvis du hellere vil have inventar fra et andet mærke, kan vi sagtens bygge dit hus uden inventar, så du kan få det installeret af anden part efter afleveringen.

Er der ventilationsanlæg i Hybels huse?

Ja. Vi har ventilationsanlæg, som opvarmer den friske luft ved hjælp af den varme luft i dit hus. Vi samarbejder med Danfoss, som leverer et suverænt anlæg til ventilation, genvinding, vand og varme. Det hedder Danfoss Link.

Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus?

Fra vi har en byggetilladelse tager det et sted mellem 18 uger og 22 uger. Hvis du skal have bygget et meget stort hus, eller vi bliver forsinkede af ekstremt vejr, vil det tage ca. 22 uger.

Bygger I toplanshuse?

Nej. Vores huskoncept er fokuseret på enfamiliehuse i ét plan. Du får mest for pengene, når du bygger i ét plan, og derfor koncentrerer vi os om at bygge sådan.

Kan jeg få en vinkælder, hvis jeg bygger med jer?

Nej. Men vi vil meget gerne tegne et hus til dig med et vinrum i stueplan eller plads til et stort vinkøleskab. Der er ikke den store interesse for kældre mere og vi har derfor ikke specialiseret os indenfor det. 

Kan I hjælpe mig med at få revet mit gamle hus ned, hvis jeg vil bygge med jer?

Vi vil ikke stå for selve nedrivningen. Men vi kender eksperter i nedrivning, som kan hjælpe dig med at tage prøver og rive ned.

Vores elektrikere vil typisk gerne være med til den del af arbejdet, så de kender installationerne, når de skal installere strøm i dit nye hus.

Hvorfor skal jeg bygge med jer?

Du skal kun bygge med os, hvis det føles rigtigt. Vi giver dig vores ærlige meninger om, hvordan dit drømmehus bedst kan blive til virkelighed. Hvis du vælger at bygge med os, sørger vi også for at give dig klar besked hele vejen, så du altid har overblik over byggeriet.

Hvilke muligheder har jeg for at få kørt overskydende jord væk?

Hvis vi ikke skal gøre det, kan du selv stå for det eller få andre til det. Din kommune kan godt have nogle strenge krav til jordprøver, som det kan være svært for dig selv at leve op til, hvis du selv vil køre det væk.

Kan jeg få et hus magen til jeres udstillingshus?

Ja, det kan du sådan set godt. Men vi kan ikke garantere dig, at prisen er den samme. Det kommer an på, hvad din grund koster, om den kræver ekstra fundering, og om lokalplanen for dit kvarter lader os bygge præcist lige sådan. For det meste er det bedst at hente inspiration fra det hus, du godt kan lide, og så lade os tilpasse det til de lokale krav samt jeres ønskede tilvalg.

Hvad koster et typehus?

Det kan vi ikke svare på. For hos Hybel bygger vi ikke typehuse. Vi tegner hvert eneste hus fra bunden – eller ud fra dine skitser – og derfor kan vi ikke give dig en pris på dit hus, før vi kender detaljerne.

Den eneste måde du kan få et prædefineret hus mned os, er hvis du vælger at bygge et af vores projekter.

Det kan sagtens være, at du kan få en listepris eller endda en kampagnepris andre steder. Men sådan arbejder vi ikke. Til gengæld kan vi garantere dig den skarpeste pris ud fra de valg, du tager.

Hvad koster et fuldmuret hus?

Prisen på et fuldmuret hus afhænger af hustypen, tagkonstruktionen størrelsen og flere andre ting. 

 

Skal jeg have ekstrafundering?

Det ved vi desværre først, når din byggegrund er blevet undersøgt. Du kan være heldig at have købt en perfekt byggegrund, hvor funderingsforholdene er gode. Men du kan også være uheldig og skulle afsætte 200.000 kroner til det. Grundsælger yder i visse tilfælde kompensation til dække en del af beløbet, så det er en god idé at få en snak med os om, hvad du skal regne med.

Find en planløsning der matcher jeres ønsker og behov

Hybel - Find en planløsning
O