Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse svarene på nogle af de spørgsmål, vi hører allermest.

Skriv eller ring bare til os, hvis du ikke finder svaret her!

Hvordan undgår I fejl i jeres byggerier?

Det gør vi gennem procesplænlægning og godt håndværk. Når det er sagt, kan der altid opstå uforudsete komplikationer. Det gør vi selvfølgelig alt for at undgå, men når de opstår, retter vi altid vores fejl og gør vores bedste for at finde løsninger, som gør alle glade. 

Læs mere om byggeprocessen her.

Hvor har I kontorer?

Du kan finde din nærmeste afdeling her. Hvis du bor tættere på et af vores udstillingshuse, vil vi lige så gerne mødes med dig der, så du kan spare noget af turen.

Hvor langt kan vi nå med jer, før vi skal skrive under?

Det vurderer din byggerådgiver. Vi lytter altid til dine ønsker og drømme for at kunne give dig et gennemregnet tilbud, du synes passer perfekt til dig. Dog sætter vi ikke for alvor tegnestuen i gang, før vi ved, at vi skal gå hele vejen sammen. At tegne et hus fra bunden kræver en grundig proces og man kan derfor i første omgang nøjes med en skitse.

Læs mere om byggeprocessen her.

Hvem køber I inventar fra?

Vi har et fast samarbejde med HTH. Deres inventar er af en god kvalitet, og vi er virkelig glade for den service, de giver vores kunder. Hvis du hellere vil have inventar fra et andet mærke, kan vi sagtens bygge dit hus uden inventar, så du kan få det installeret af anden part efter afleveringen.

Få inspiration i enten vores showrooms, udstillingshuse eller vores store katalog

Er der ventilationsanlæg i Hybels huse?

Ja. Vi har ventilationsanlæg, som opvarmer den friske luft ved hjælp af den varme luft i dit hus. Vi samarbejder med Danfoss, som leverer et suverænt anlæg til ventilation, genvinding, vand og varme. Det hedder Danfoss Link.

Læs mere om vores ventilationsanlæg og lavenergihuse her.

Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus?

Fra vi har en byggetilladelse tager det et sted mellem 18 uger og 22 uger. Hvis du skal have bygget et meget stort hus, eller vi bliver forsinkede af ekstremt vejr, vil det tage ca. 22 uger.

Læs mere om byggeprocessen her.

Bygger I toplanshuse?

Nej. Vores huskoncept er fokuseret på enfamiliehuse i ét plan. Du får mest for pengene, når du bygger i ét plan, og derfor koncentrerer vi os om at bygge sådan.

Bliv klogere på vores hustyper her.

Kan jeg få en vinkælder, hvis jeg bygger med jer?

Nej. Men vi vil meget gerne tegne et hus til dig med et vinrum i stueplan eller plads til et stort vinkøleskab. Der er ikke den store interesse for kældre mere og vi har derfor ikke specialiseret os indenfor det. 

Se mere og få inspiration i vores store galleri eller bestil et kalog.

Kan I hjælpe mig med at få revet mit gamle hus ned, hvis jeg vil bygge med jer?

Vi vil ikke stå for selve nedrivningen. Men vi kender eksperter i nedrivning, som kan hjælpe dig med at tage prøver og rive ned.

Vores elektrikere vil typisk gerne være med til den del af arbejdet, så de kender installationerne, når de skal installere strøm i dit nye hus.

Læs mere om byggeprocessen her.

Hvorfor skal jeg bygge med jer?

Du skal kun bygge med os, hvis det føles rigtigt. Vi giver dig vores ærlige meninger om, hvordan dit drømmehus bedst kan blive til virkelighed. Hvis du vælger at bygge med os, sørger vi også for at give dig klar besked hele vejen, så du altid har overblik over byggeriet.

Klik her og læs mere om alle fordelene ved at bygge hus med Hybel. 

Hvilke muligheder har jeg for at få kørt overskydende jord væk?

Hvis vi ikke skal gøre det, kan du selv stå for det eller få andre til det. Din kommune kan godt have nogle strenge krav til jordprøver, som det kan være svært for dig selv at leve op til, hvis du selv vil køre det væk.

Læs mere om byggeprocessen her.

Kan jeg få et hus magen til jeres udstillingshus?

Ja, det kan du sådan set godt. Men vi kan ikke garantere dig, at prisen er den samme. Det kommer an på, hvad din grund koster, om den kræver ekstra fundering, og om lokalplanen for dit kvarter lader os bygge præcist lige sådan. For det meste er det bedst at hente inspiration fra det hus, du godt kan lide, og så lade os tilpasse det til de lokale krav samt jeres ønskede tilvalg.

Se alle vores udstillingshuse eller kontakt vores byggerådgivere.

Hvad koster det at bygge et hus med Hybel?

Det kan vi ikke svare på. For hos Hybel bygger vi ikke typehuse. Vi tegner hvert eneste hus fra bunden – eller ud fra dine skitser – og derfor kan vi ikke give dig en pris på dit hus, før vi kender detaljerne.

Den eneste måde du kan få et prædefineret hus med os, er hvis du vælger at bygge et af vores projekter.

Det kan sagtens være, at du kan få en listepris eller endda en kampagnepris andre steder. Men sådan arbejder vi ikke. Til gengæld kan vi garantere dig den skarpeste pris ud fra de valg, du tager.

Læs mere og bliv klogere på vores priser her.

Hvad koster et fuldmuret hus?

Prisen på et fuldmuret hus afhænger af hustypen, tagkonstruktionen størrelsen og flere andre ting. 

Læs mere og bliv klogere på vores priser her

 

Skal jeg have ekstrafundering?

Det ved vi desværre først, når din byggegrund er blevet undersøgt. Du kan være heldig at have købt en perfekt byggegrund, hvor funderingsforholdene er gode. Men du kan også være uheldig og skulle afsætte 200.000 kroner til det. Grundsælger yder i visse tilfælde kompensation til dække en del af beløbet, så det er en god idé at få en snak med os om, hvad du skal regne med.

Læs mere om byggeprocessen her.

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning