Lavenergihus med Hybel

Byg dit lavenergihus med Hybel og få hjem til lavere varmeudgifter

Alle Hybel-huse er lavenergihuse og har som minimum energimærke A2015. Det betyder, at I får meget lave udgifter til opvarmning, ventilation, køling og varmt vand i huset. Det gennemsnitlige forbrug i et lavenergi hus er bare 30 kWh pr. m2 om året. Hos Hybel bygger vi selvfølgelig i henhold til enhver tid gældende bygningsreglement. Det er for os en æressag at være fanebærer og gøre det helt rigtige i forhold til nye tiltag i lovgivning og anvisninger på området.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Siden BR18 trådte i kraft den 01-07-2018 er lavenergi klassen A2020 blevet til en frivillig klasse, fordi de almene krav til energi og tæthed i bygningsreglementet nu er løftet til et niveau, som må siges i sig selv at være yderst energi effektive.

Før BR18 havde nogen af landets kommuner krav om, at man kun måtte bygge lavenergihuse med A2020 energimærke. Dette er ikke aktuelt længere, fordi BR18–lavenergi er en frivillig klasse, og derfor kan der altså ikke længere stilles krav herom. Bortset fra hvis I som kunder vælger at fravige den kollektive varmeforsyning, altså at installere en anden varme kilde end den, som der er fælles forberedt til i udstykningen - fx. naturgas. Hvis I er usikre på, hvilke krav jeres kommune stiller til nybyggede huse, er vores byggerådgivere altid klar til at hjælpe jer.

Moderne varmestyring og genvinding

Alle huse som bygges af og med Hybel er af den højest krævede energiklasse. Vi bestræber os altid på at skrue helt ned for jeres varmeregning. Vi installerer det moderne varmestyringssystem Danfoss One, som giver jer mulighed for at styre hele husets gulvvarme, ventilation og indeklima fra ét enkelt betjeningspanel – eller direkte fra jeres smartphones.

Vi samarbejder gerne med jeres lokale leverandører om at installere fjernvarme i jeres nye Hybel-hus. Men vi vil lige så gerne gøre jeres nye hjem helt uafhængigt af central varmeforsyning med solceller og jordvarme eller luft til luft-varmepumpe.

Hybel - Hus med flotte vinduespartier

Mange vil gerne have store og flotte vinduespartier i deres nye hus, så der slipper masser af lys og varme ind. For at sikre jer det bedste udbytte af solens naturlige varme er vi omhyggelige med placeringen af jeres hus på grunden. Vi bygger helst uden skærmende udhæng, fordi det også er med til at give jer mere lys og varme. På de varmeste sommerdage kan det dog godt give alt for meget varme i huset. Derfor sørger vi også for, at jeres nye hjem er godt ventileret og har mulighed for at skabe gennemtræk – også når I ikke er hjemme. I har også mulighed for at vælge solar-glas, som kan begrænse en del af solvarmen i at trænge igennem ruden. Det sikrer, at jeres indeklima altid er i top, og det hverken bliver for varmt eller fugtigt.

Kontakt en af vores byggerådgivere og lad dem svede over det, så du kan blive fri!

Energibesparende fordele ved nybyggeri 

Der er mange energibesparende fordele ved at købe et nybygget lavenergihus hos Hybel. Først og fremmest lever Hybel op til de nyeste energikrav, da alle Hybel-huse som minimum har energimærke A2015. Grundet de nyeste energikrav har lavenergihuse kun et gennemsnitligt energiforbrug på 30 kWh pr. m2 om året. Dette er en stor fordel sammenlignet med huse bygget før bygningsreglementet BR18, som Hybel efterlever. Ifølge Byggeriets Energianalyse er der en energibesparelse på op mod 90%, hvis I køber et nybygget hus i dag, sammenlignet med et hus bygget før BR18. Det lave energiforbrug med et hus fra Hybel sikrer jer et hjem med en lav varmeudgift, så I kan spare på varmeregningen og bruge penge på det, som virkelig betyder noget.

En lavere varmeregning er dog ikke den eneste fordel I får med et lavenergihus fra Hybel. En anden energibesparende fordel er, at I får et moderne varmestyringssystem. Ventilationen kan styres ved hjælp af et betjeningspanel så I kan få det perfekte indeklima.

Det moderne varmesystem gør også dit liv lettere, da du kan styre gulvvarmen enten via individuelle termostater eller endda gennem en app på din telefon, så bliver det ikke lettere!

En sidste fordel ved et nyt lavenergihus fra Hybel, er at det kan blive bygget lige efter jeres ønsker og behov. Uanset hvilken hustype I vælger at bygge med Hybel, er I nemlig en del af designprocessen, så huset bliver bygget lige efter jeres drømme!

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog