Lavenergihus med Hybel

Byg dit lavenergihus med Hybel og få hjem til lavere varmeudgifter

Alle Hybel-huse er lavenergihuse og har som minimum energimærke A2015. Det betyder, at I får meget lave udgifter til opvarmning, ventilation, køling og varmt vand i huset. Det gennemsnitlige forbrug i et lavenergi hus er bare 30 kWh pr. m² om året. Når I bygger med os, er I altså altid garanteret et hus, der overholder det aktuelle bygningsreglement.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Hybel er også på forkant med udviklingen og bygger tit ægte energi huse. De danske myndigheder definerer et lavenergihus som et hus, der lever op til det næste byggereglement efter det, der gælder lige nu. Siden 1. juli 2016 har det gældende bygningsreglement været BR15. Det næste byggereglement er forventeligt BK2020, og derfor har lavenergihuse lige nu energimærke A2020. Den klasse sikrer energirigtige huse med et samlet årligt forbrug omkring 17 kWh pr. m² .

I nogle af landets kommuner må man kun bygge lavenergihuse. Derfor skal jeres nye hus altså overholde BK2020, og så er solceller et af kravene til jeres byggeri. Hvis I er usikre på, hvilke krav jeres kommune stiller til nybyggede huse, er vores byggerådgivere altid klar med et svar.

Moderne varmestyring og genvinding

Når I bygger et lavenergihus med Hybel, foregår det intelligent. Derfor kan vi skrue helt ned for jeres varmeregning. Vi installerer det moderne varmestyringssystem Danfoss One, som giver jer mulighed for at styre hele husets gulvvarme, ventilation og indeklima fra ét enkelt betjeningspanel – eller direkte fra jeres smartphones.

Vi samarbejder gerne med jeres lokale leverandører om at installere fjernvarme eller gasfyr i jeres nye Hybel-hus. Men vi vil lige så gerne gøre jeres nye hjem helt uafhængigt af central varmeforsyning med solceller og jordvarme eller luft til luft-varmepumpe.

Mange vil gerne have store og flotte vinduespartier i deres nye hus, så der slipper masser af lys og varme ind. For at sikre jer det bedste udbytte af solens naturlige varme er vi omhyggelige med placeringen af jeres hus på grunden. Vi bygger helst uden skærmende udhæng, fordi det også er med til at give jer mere lys og varme. På de varmeste sommerdage kan det dog godt give alt for meget varme i huset. Derfor sørger vi også for, at jeres nye hjem er godt ventileret og har mulighed for at skabe gennemtræk – også når I ikke er hjemme. Det sikrer, at jeres indeklima altid er i top, og det hverken bliver for varmt eller fugtigt.

Kontakt en af vores byggerådgivere og lad dem svede over det, så du kan blive fri!

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog