Sådan bygger du et nyt hus med Hybel

Hybel Process - Første skridt
1

Første skridt

Mød din byggerådgiver og få en pris

Når du kommer til det første møde med os, er formålet at finde ud af, hvordan dit drømmehus ser ud og hvad du lægger vægt på, når det skal bygges. Vi lytter til dine idéer og tanker samt ser på den grund, du har planer om at bygge på, så vi sammen kan skabe det perfekte hjem til dig.  

Vi går sammen gennem vores showroom, så du får en ide om hvor mange valgmuligheder du reelt har og hvad de mest optimale løsninger på materialedelen kunne være. Når vi kender dine drømme og præferencer, kan vi med det samme give dig en indikation på prisen for dit hus.

Efterfølgende udregner vi et præcist og bindende tilbud, som vi gennemgår med dig på vores næste møde. Gennemgangen af tilbuddet er vigtigt, for her finder vi ud af, om vi har medregnet de rigtige ting og at prisen derfor er korrekt. Hvis du ønsker det, kan vi på dette trin i processen også udarbejde en skitse af dit drømmehus.

Du har den samme byggerådgiver under hele processen, og løbende kobler vi andre eksperter som for eksempel tegnere og byggeledere på.

Du kan finde inspiration til første skridt ved at se nærmere på vores galleri og vores plantegninger.

Hybel Process - Dit hus tager form
2

Dit hus tager form

Hvordan vil du bo?

I tæt samarbejde med vores tegnestue konkretiserer vi din boligdrøm.

Vi får dit drømmehus til at ligge perfekt på den byggegrund, du har valgt. Det betyder, at vi placerer huset helt rigtigt i forhold til udsigten, vejen, naboerne og solens vandring.

Sammen finder vi ud af, hvordan husets ydre skal se ud, og vi fastlægger husets planløsning. Det er også nu, du skal møde vores samarbejdspartnere og vælge inventar til køkken, bryggers og bad.

Vi sørger for byggetilladelser, boreprøver og alt det andet papirarbejde. I glemmer ingenting, for vi holder jer i hånden hele vejen igennem.

Du kan finde inspiration til indretningen af dit nye hjem i vores galleri og i vores cases.

Hybel Process - Byggeriet går igang
3

Byggeriet går igang

Mød din byggeleder

Nu er det tid til at møde din byggeleder. Han er ekspert i nybyggeri, og det er ham som skal sørge for, at dit byggeri kommer til at gå lige efter planen.

Det første møde finder som regel sted ude på din byggegrund. Her snakker I processen for byggeriet igennem og du kan få svar på dine spørgsmål. Yderligere kan du få info om, hvordan du kan få udleveret byggenøgler, så du kan komme ind i dit hus, mens vi arbejder på det.

Vi spiller med åbne kort og du må gerne komme forbi og se, hvordan byggeriet skrider frem. Du er også velkommen til at tage familien med, så de også kan nyde synet af drømmen, der tager form.

Hybel Process - Aflevering
4

Aflevering

Du får nøglerne til dit nye hus

Ca. 14 dage før aflevering gennemgår vi sammen huset for at sikre, at alle detaljer er på plads. På dagen for afleveringen mødes du med byggelederen ved huset og får overdraget nøglerne til dit nye hjem. Nu kan du flytte ind.

Som en ekstra tryghed kommer vores servicemand på besøg ca. et år efter for at sikre, at alt stadig er som det skal være. Denne 1-års gennemgang er din garanti for, at dit hus lever op til vores høje standarder.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere