Historien om Hybel

Vi vil hjælpe danskerne med at få hjem til mere

Seks familiefædre med mange års erfaring fra byggebranchen gik i 2016 sammen om at danne det husfirma, de altid havde drømt om at arbejde i. En virksomhed, der kunne realisere danskernes boligdrømme – og give branchen et frisk pust. Der kom hurtigt gang i butikken, og allerede det første år afleverede Hybel nøgler til mange flere glade kunder end forventet. Måske fordi målet ikke kun er at bygge huse, men at bygge hjem. Hjem som skal indfri drømme og give kunderne mere tid, plads og ro til det, der virkelig betyder noget i livet.

 

Fuld fart frem – nede på jorden

Ingen kunne have forudsagt, hvilket væksteventyr Hybel ville udvikle sig til. Resultatet for regnskabet har år for år vist en imponerende forøgelse og antallet af solgte huse er stigende. For Hybel og kunderne er det vigtigt med økonomisk tryghed – en nøgleingrediens i opskriften på succes, når målsætningen er høj kvalitet og indfrielse af drømme. Det er vigtigt, at der er tillid i dialogen og til Hybel som brand. Der er ingen tvivl om, at Hybel har fart på, selvom det hele foregår meget ”nede på jorden”. Virksomheden er ejerledet og kommunikationsvejen mellem manden på gulvet og direktørerne er ikke lang. Stifterne er nemlig meget opmærksomme på, at det skal være sjovt, selvom der er travlt:

”Vi vil have en god dagligdag og tone med vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det skal være hyggeligt at komme her i huset – både for vores kunder og for vores medarbejdere,” siger Brian Langvad, som er adm. direktør i Hybel.

 

Gør boligdrømme til virkelighed

Ærlighed og tryghed er helt centralt i den måde, Hybel driver forretning på. At det betaler sig at sige tingene, som de er, kan tydeligt aflæses i de mange gode anmeldelser, som Hybel får fra glade kunder.

Vi har nemlig en helt klar holdning til ikke at kommunikere urealistiske fra-priser og opstille fiktive forventninger hos kunderne, men derimod at dyrke de gode familiære værdier og visionen om at skabe ”hjem til mere”.

 

Hybel - Hybels historie

 

Et liv med husbyggeri

Vi blev grundlagt i 2016 af Michael Mortensen. Han er også stifter af det solide byggefirma CASA, og ejer en del af aktierne i Hybel.

Michael Mortensen sidder i dag i bestyrelsen i Hybel. Han er søn af husbygger Finn Mortensen og er vokset op med boligbyggeri.

Derfor gik han allerede som 13-årig i gang med at bygge huse selv. Han blev senere uddannet tømrer og stiftede CASA. Mange år senere havde han både bygget Danmarks største husbyggerfirma og solgt det videre.

I dag er han i fuld gang med at udvikle store ejendomsprojekter, og han har især gjort meget for at udvikle sin hjemby, Horsens.

Men Michael er stadig bare den samme gode gamle Horsens-dreng. Han går op i at opføre sig ordentligt og levere det bedste stykke arbejde til en helt skarp pris. Han er nem at snakke med, og uanset hvor mange huse, vi bygger i Hybel, stræber vi efter at være på samme måde som ham

Du kan finde en byggerådgiver, som passer til dit temperament, lige her.

starstarstarstarstar
Vi vil til hver en tid anbefale Hybel Huse til at bygge drømmehuset.
Kasper
starstarstarstarstar
Lige fra vores første møde har vi oplevet en tryghed og en seriøsitet som har været prisværdig.
Søren
starstarstarstarstar
Det er den bedste beslutning vi har taget at vælge Hybel som vores byggefirma.
Leon