Historien om Hybel

Vi vil hjælpe danskerne med at få hjem til mere

Seks familiefædre med mange års erfaring fra byggebranchen gik i 2016 sammen om at danne det husfirma, de altid havde drømt om at arbejde i. En virksomhed, der kunne realisere danskernes boligdrømme – og give branchen et frisk pust. Der kom hurtigt gang i butikken, og allerede det første år afleverede Hybel nøgler til mange flere glade kunder end forventet. Måske fordi målet ikke kun er at bygge huse, men at bygge hjem. Hjem som skal indfri drømme og give kunderne mere tid, plads og ro til det, der virkelig betyder noget i livet.

 

Fuld fart frem – nede på jorden

Ingen kunne have forudsagt, hvilket væksteventyr, Hybel ville udvikle sig til. Regnskabet for selskabets andet år viste en forøgelse af bundlinjen på 20 millioner kroner. For Hybel og kunderne er det vigtigt med økonomisk tryghed – en nøgleingrediens i opskriften på succes, når målsætningen er høj kvalitet og indfrielse af drømme. Det er vigtigt, at der er tillid i dialogen og til Hybel som brand, også selvom der er fart på. For der er ingen tvivl om, at Hybel har fart på, selvom det hele foregår meget ”nede på jorden”. De syv stiftere er nemlig meget opmærksomme på, at det skal være sjovt, selvom der er travlt:

”Vi vil have en god dagligdag og tone med vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det skal være hyggeligt at komme her i huset – både for vores kunder og for vores medarbejdere,” siger Brian Langvad, som er adm. direktør i Hybel.

 

Gør boligdrømme til virkelighed

Hybel rystede branchen, da de som de første begyndte at tilbyde kunderne en komplet rente- og gebyrfri finansiering uden andre modkrav end en bankgaranti. Konceptet hedder Den Nye Grundpakke, og i dag vælger omkring 70 % af Hybels kunder denne løsning.

Der er heller ikke meget basispakke over Hybels ”grund”-pakke. Hybel ønsker nemlig at give sine kunder de bedste vilkår og muligheder, og det kommer kunderne til gavn. De sparer nemlig mange penge i renter og gebyrer, når de ikke skal optage lån ved køb af en byggegrund, før de får nøglerne til deres drømmehus.

”Det er med til at gøre det muligt for flere at bygge det hus, de drømmer om. Vi tilbyder ikke løsninger, hvor kunden skal vælge en bestemt bank for at sikre sig en finansieringsløsning af projektet. Vi har gode erfaringer med flere banker, men vi kræver aldrig, at vores kunder skifter bank,” siger Brian Langvad.

Ærlighed og tryghed er helt centralt i den måde, Hybel driver forretning på. At det betaler sig at sige tingene, som de er, kan tydeligt aflæses i de mange gode anmeldelser, som Hybel får fra glade kunder.

Byggebranchens mest erfarne husbyggere har nemlig en helt klar holdning til ikke at kommunikere urealistiske fra-priser og opstille fiktive forventninger hos kunderne, men derimod at dyrke de gode værdier og visionen om at skabe ”hjem til mere” for kunderne.

 

Hybel - Hybels historie

 

Et liv med husbyggeri

Vi blev grundlagt i 2016 af Michael Mortensen. Han er direktør i det solide byggefirma CASA, som også ejer en del af aktierne i Hybel.

Michael Mortensen sidder i dag i bestyrelsen i Hybel. Han er søn af husbygger Finn Mortensen og er vokset op med at bygge huse.

Derfor gik han allerede som 13-årig i gang med at bygge huse selv. Han blev senere uddannet tømrer og stiftede byggefirmaet CASA. Mange år senere havde han både bygget Danmarks største husbyggerfirma og solgt det videre.

I dag er han i fuld gang med at udvikle store ejendomsprojekter, og han har især gjort meget for at udvikle sin hjemby, Horsens. CASA er nu en milliardforretning og en af Danmarks førende virksomheder, når det gælder udvikling og byggeri af ejendomme.

Men Michael er stadig bare den samme gode gamle Horsens-dreng. Han går op i at opføre sig ordentligt og levere det bedste stykke arbejde til en helt skarp pris. Han er nem at snakke med, og uanset hvor mange huse, vi bygger i Hybel, stræber vi efter at være på samme måde som ham.

Du kan finde en byggerådgiver, som passer til dit temperament, lige her.

starstarstarstarstar
Alt lige fra byggerådgivning til kontakten til byggelederen har fungeret upåklageligt.
Martin
starstarstarstarstar
Hvis vi skulle få den idé at bygge igen, så bliver det helt sikkert med Hybel.
Sanne
starstarstarstarstar
Alt i alt har vi fået vores drømmehus og vil til hver en tid anbefale Hybel til andre.
Lene