Historien om Hybel

Vi vil hjælpe danskerne med at få hjem til mere

Seks familiefædre med mange års erfaring fra byggebranchen gik i 2016 sammen om at danne det husfirma, de altid havde drømt om at arbejde i. En virksomhed, der kunne realisere danskernes boligdrømme – og give branchen et frisk pust. Der kom hurtigt gang i butikken, og allerede det første år afleverede Hybel nøgler til mange flere glade kunder end forventet. Måske fordi målet ikke kun er at bygge huse, men at bygge hjem. Hjem som skal indfri drømme og give kunderne mere tid, plads og ro til det, der virkelig betyder noget i livet.

 

Fuld fart frem – nede på jorden

Ingen kunne have forudsagt, hvilket væksteventyr Hybel ville udvikle sig til. Resultatet for regnskabet har år for år vist en imponerende forøgelse og antallet af solgte huse er stigende. For Hybel og kunderne er det vigtigt med økonomisk tryghed – en nøgleingrediens i opskriften på succes, når målsætningen er høj kvalitet og indfrielse af drømme. Det er vigtigt, at der er tillid i dialogen og til Hybel som brand. Der er ingen tvivl om, at Hybel har fart på, selvom det hele foregår meget ”nede på jorden”. Virksomheden er ejerledet og kommunikationsvejen mellem manden på gulvet og direktørerne er ikke lang. Stifterne er nemlig meget opmærksomme på, at det skal være sjovt, selvom der er travlt:

”Vi vil have en god dagligdag og tone med vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det skal være hyggeligt at komme her i huset – både for vores kunder og for vores medarbejdere,” siger Brian Langvad, som er adm. direktør i Hybel.

 

Gør boligdrømme til virkelighed

Ærlighed og tryghed er helt centralt i den måde, Hybel driver forretning på. At det betaler sig at sige tingene, som de er, kan tydeligt aflæses i de mange gode anmeldelser, som Hybel får fra glade kunder.

Vi har nemlig en helt klar holdning til ikke at kommunikere urealistiske fra-priser og opstille fiktive forventninger hos kunderne, men derimod at dyrke de gode familiære værdier og visionen om at skabe ”hjem til mere”.

 

Et liv med husbyggeri

Vi blev grundlagt i 2016 af entreprenøren Michael Mortensen, der også var stifter af det solide byggefirma, CASA, samt investerings- og ejendomsselskabet M+. Sidstnævnte er i dag hovedaktionær i Hybel.

Michael Mortensen var søn af husbygger Finn Mortensen. Han er vokset op med boligbyggeri, og allerede som 13-årig gik han i gang med at bygge huse. Med hårdt slid og et ukueligt gåpåmod, udviklede han sig senere gennem tømrerfaget og skabte, med et solidt håndværk, grundstenen til Hybel sammen med seks andre familiefædre. Deres vision var at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed, og Michael Mortensens værdier og holdninger gennemsyrer også i dag vores måde at arbejde på.

Michael Mortensens bidrag til udviklingen og væksten af Hybel, der i dag er et af Danmarks største husbyggerfirmaer, har været helt særlig. Det samme gælder hans bidrag til andre store ejendomsprojekter - særligt i hjembyen Horsens.

Uanset hvor mange huse, vi bygger i Hybel, stræber vi efter at være som Michael Mortensen: Ordentlig, nem at snakke med og altid fokuseret på at levere det bedste stykke arbejde til en helt skarp pris.

Michael Mortensen er vores evige påmindelse om, at hverken vi eller vores kunder kan drømme for stort – og at vejen til at få drømmene opfyldt går gennem mennesker, ikke kun mursten.

Hvis du vil høre mere om Hybel og vores historie, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning