Et byggefirma med meget erfaring

Vælg Hybel som byggefirma, når jeres boligdrømme skal realiseres.

Vores mange års erfaring som byggefirma kommer jer til gode, når I bygger med os. Selvom Hybel kun har eksisteret som byggefirma siden 2016, var vi allerede i finalen til Årets Husbygger 2017. Vi ved godt hvorfor. I Hybel har vi nemlig samlet mange af branchens bedste husbyggere, og det er vores mål at blive Danmarks bedste byggefirma.
 

Hvad kan I bygge med Hybel?

Uanset hvilken type hus I ønsker jer, sørger vi for, at I får hjem til mere – også under byggeforløbet. Vi kan hjælpe jer med at tegne boligdrømmen ud fra jeres skitser eller begynde helt fra en frisk sammen med jer.
Læs mere om vores hustyper her.
 

Vi tager os af det praktiske

Når I bygger med Hybel, tager vi os af alt besvær og papirarbejde, så I bare skal koncentrere jer om jeres boligdrøm. I er velkomne til at besøge byggeriet, så tit I har lyst, men jeres faste byggeleder vil også sørge for at holde jer godt opdaterede løbende.
 

Et landsdækkende byggefirma med stor lokal forankring

Selvom Hybel har hovedkontor i Horsens, har vi en høj grad af lokal kendskab og bygger nærmest i hele Danmark. Vi har afdelinger og showrooms i Horsens, Aalborg, Kolding og Roskilde, men vores mange årige erfaring i branchen gør, at vi har indgående kendskab til lokalplaner og byggegrunde i hele landet.

Se vores nuværende udstillingshuse her.
 

Et byggefirma med en ambitition om at være den bedste sparringspartner i jeres husbyggeri

Hos Hybel er vi et byggefirma der godt tør at udfordre jeres idéer om, hvordan huset bliver bedst for jer. Det er ikke fordi, vi ikke gider at høre, hvordan I vil have det. Tit ser vi bare muligheder for forbedring, som ingen andre har set før. Det kan være en anden måde at placere jeres hus på grunden. Det kan også være valget af et bestemt materiale, som vil gøre livet bedre for jer i jeres nye hjem. Eller måske er det bare en justering af rumfordelingen, så I udnytter jeres kvadratmeter bedre.

Se hvad vi har gjort for andres boligdrømme i vores udvalgte plantegninger. Ellers kan I læse meget mere om fordelene ved at vælge Hybel som jeres foretrukne byggefirma her

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog