Besøg vores showroom i Kolding

Begynd dit nybyggeri i vores flotte showroom i Kolding, som ligger sammen med vores kontor på Trianglen 24 st. tv. Kontoret og vores showroom ligger et stenkast fra E45, så du kan let komme til og fra møder med din byggerådgiver og tegner.

Det er altid muligt at bestille tid til en rundvisning i showroomet med en af vores byggerådgivere. De kan kontaktes på info@hybelhuse.dk eller ved at ringe ind til kontoret på tlf. 6260 1070.

Når du ankommer, bliver du budt velkommen af din rådgiver, så I kan tage en snak og finde ud af, hvilket hus du går og drømmer om. I går en tur i showroomet, hvor du ser og mærker mulighederne for forskellige materialevalg, og du kan stille din byggerådgiver alle de spørgsmål, der viser sig.

Efter mødet kan vi eventuelt beregne en pris på dit hus. Så er du endnu tættere på at se din boligdrøm blive til virkelighed.

Besøg vores udstillingshus med showroom i garagen

Når du besøger et af vores mange udstillingshuse nær Kolding, står vores byggerådgivere klar til at vise dig rundt. Har du spørgsmål til byggeprocessen eller til dit eget nybyggeri, kan du få svar på dem i vores udstillingshuse eller ved at kontakte en af vores byggerådgivere. Alle vores udstillingshuse holder åben hver søndag, hvor du har muligheden for at blive inspireret.

Alle vores udstillingshuse er forskellige, så de er altid et besøg værd. Her kan du opleve huse med forskellige tagtyper, husformer, plantegninger og gode detaljer.

Hvis du besøger et udstillingshus med garage, kan du også se et udvalg af materialer fra vores sortiment. Her har vi indrettet et flot showroom med gulve, klinker, døre, tagsten, mursten og meget andet, som du kan vælge mellem, når du skal bygge et nyt hus.

Du kan opleve hele vores sortiment på kontoret i Kolding, hvor vores byggerådgivere kan fremvise de forskellige muligheder og dele deres ekspertise. Så er du sikker på, at du finder de løsninger, der passer til dig og dit behov.

Find dit nærmeste udstillingshus her.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere