Forskudt hus - det unikke drømmehus

Du kender sikkert klassikerne længehuset og vinkelhuset. Et forskudt hus er lidt som en blanding af de to slags huse, som findes i alle boligkvarterer.

Når du vælger et forskudt længehus, indsætter vi forskydninger et eller flere steder i længen. Den simple ændring giver dig altså et anderledes forløb i husets grundplan og muligheder for at opdele huset i to afdelinger.

På den måde kan du let få dig et helt unikt hus, selvom du begyndte med at tegne et almindeligt rektangel. Hvis du har en smal byggegrund eller en grund med skæve vinkler, er dette hus godt til at udnytte pladsen, uden at du skal gå på kompromis med den arkitektur, du holder af.

Under plantegninger kan du se en række af de mange forskudte huse, vi har tegnet for vores kunder.

Kontakt os, så vi også kan tegne et til dig.

 

Forskudt vinkelhus hiver solen indenfor

I et forskudt vinkelhus er vinklen, som plejer at ligge helt ude for enden af huset, rykket tættere ind mod midten. Du får altså et fremspring ud fra siden af huset. Det kan du udnytte med masser af vinduer, så vinklen næsten kommer til at føles som en del af haven.

Det vil være med til at skabe en fantastisk stemning, når du har gæster, og I fx spiser mad sammen ved spisebordet i den forskudte vinkel. Du kan også vælge at placere et værelse i denne vinkel.

Men der er ingen tvivl om, at den fremskudte del af huset vil være rar at opholde sig i, fordi den får meget dagslys. I denne type hus er der for det meste – ligesom i det klassiske vinkelhus – meget lyst.

Hvis du vælger at bygge en garage parallelt med forskydningen i dit hus, kan du få et lige så lækkert og ugeneret gårdmiljø som hvis du havde bygget det meget større H-hus.

 

Hybel typehuse forskudt hus

 

Forskudt længehus giver vinkler og kroge

Det forskudte længehus giver et helt anderledes spil i din indretning. Du får nemlig vinkler og kroge, hvor du ellers ville have haft én lang ydermur.

Du får med andre ord din helt egen løsning på boligdrømmen. Hvis du får tegnet dit forskudte hus helt rigtigt, kan det få nogle af de samme træk som et H-hus – uden at det fylder nær så meget.

Derfor vil det i langt de fleste tilfælde være både billigere og lettere at få plads til på din byggegrund.

Find inspiration til dit hus i vores plantegninger.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere