Længehus – en dansk klassiker

Længehuset er hustypen med den enkleste konstruktion, men det kan få flere forskellige udtryk afhængigt af, hvilket tag, du vælger.

Et længehus er formet som et rektangel, og husets form giver nogle gode, regulære rum, som er lette at indrette. Hvis du er mere til skæve vinkler, kan du med fordel overveje knækhuset eller et forskudt hus.

Længehuset kan bygges tæt på gaden, så du får en stor og lukket baghave, hvor børnene kan lege, mens du kan se dem fra de fleste rum.

Uanset hvilken løsning du vælger, har vi erfaring for at tegne længehus plantegninger helt uden spildplads. Vi ved, at det er vigtigt, at du får hjem til mere, og derfor udnytter vi hver eneste kvadratmeter.

 

Hybel typehus laengehus

 

Længehuse og tagtyper

Taget er med til at definere udtrykket på dit længehus. Længehuset med saddeltag giver dig mulighed for flere forskellige slags lofter indvendigt og god plads til at opbevare alle de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Det gælder fx også dit ventilationsanlæg, som så ikke skal tage plads i bryggerset.

Med ensidig taghældning vil dit hus få et anderledes udtryk. Her får du skrå lofter i alle husets rum, og husets ene ydermur vil blive muret højere op, så dit hus får en imponerende facade.

En bolig med fladt tag er et godt bud på det traditionelle funkishus. Du får det enkle og stilrene udtryk, som blev populært helt tilbage i 1920’erne.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at vælge det bedste for dig og din familie.

starstarstarstarstar
Hvis vi skulle få den idé at bygge igen, så bliver det helt sikkert med Hybel.
Sanne
starstarstarstarstar
Alt i alt har vi fået vores drømmehus og vil til hver en tid anbefale Hybel til andre.
Lene
starstarstarstarstar
Vi har været tilfredse med Hybel hele vejen igennem.
Anne