Funkishus med fladt tag

Bokshus, funkishus, typehus med fladt tag. Kær konstruktion har mange navne. 2 ting er sikre:

  • Det er eftertragtet at bygge med den stramme arkitektur.
  • Når du vælger os til at bygge dit hus med fladt tag, får du et rent og minimalistisk look.

Der er flere måder at bygge på, når man er inspireret af den stramme funktionalisme. Nogle af vores kunder vælger for eksempel at bygge deres hus med forskellige loftshøjder i husets forskellige afdelinger.
Uanset hvilken loftshøjde du ønsker i dit funkishus, står vi til rådighed med rådgivning.

Det giver mulighed for at få højere til loftet i for eksempel køkken-alrum, og samtidig tilfører det variation til husets ydre udtryk.

Når du bygger med os, kan du altså få et tidsløst hjem med højt til loftet og en indretning, som passer til dig.

Kontakt os i dag, hvis vi også skal hjælpe dig videre med funkisdrømmen.

 

Hybel typehuse fladt tag

 

Skal jeg bygge et funkishus?

Som regel siger vi selvfølgelig, at det kommer helt an på din smag. Men nogle gange skal man faktisk vælge det flade tag, hvis man vil bygge et bestemt sted.

Hvis du fx har forelsket dig i en byggegrund i første række til en fantastisk udsigt, ligesom vores kunder Pernille og Søren gjorde. Det står i lokalplanen for deres kvarter, at husene i første række skal have fladt tag.

Samtidigt skal de bygges inden for et meget begrænset byggefelt, så deres naboer også kan se den flotte udsigt, når huse og haver er godt på plads. .

Når du er inde i et hus med fladt tag, kan du ikke mærke, om der er fladt tag eller saddeltag. Til gengæld er der nogle ting, du skal vide om det funkisinspirerede hus med fladt tag.

 

Hældningen på det flade tag

Når du er inde i et funkishus, kan du ikke nødvendigvis mærke, om der er fladt tag eller saddeltag. Til gengæld er der nogle ting, du skal vide om det funkisinspirerede hus med fladt tag.

Når vi bygger de funkisinspirerede hustyper, laver vi en skjult hældning i taget. Den hældning sikrer dit tag mod vandpytter, fordi regn- og smeltevand bliver ført ned i tagrender, som går ud på siden af huset.

I 1960’erne og 1970’erne blev der bygget mange huse med helt fladt tag, som gav problemer. Derfor er det flade tag, som vi bygger det i dag, blevet gentænkt.

Det flade tag har den mest komplicerede konstruktion af alle de typer tag, vi bygger. Det er mere tidskrævende, og kræver ofte flere mursten.

Hvis du vælger et funkishus med fladt tag, er det vigtigt at indtænke ekstra opbevaringsplads ind i husets plantegning. Du får ikke nemlig ikke plads til opbevaring under taget.

Vi bygger alle hustyper med fladt tag:

Find en planløsning der matcher jeres ønsker og behov

Hybel - Find en planløsning