Vinkelhus og plantegninger – sådan udnytter du grunden bedst muligt

I Danmark bygger vi vinkelhus efter vinkelhus. Det har både noget at gøre med, hvordan vores byggegrunde er udformet, og hvad denne type hus gør for vores udnyttelse af haven. 

Vinkelhuset har en enkel form, som kan bygges på de fleste grunde.

Vi hjælper dig med at placere huset på din byggegrund, så du får mest muligt ud af solens lys og energi. Husets rette vinkel er med til at ramme terrassen ind og sørge for, at du altid kan finde lidt læ.

Skal vi også hjælpe dig med at få mere ud af terrassen og haven med et vinkelhus? Kontakt os i dag.

Hybel typehuse vinkelhus

 

Indvendigt er der mange gode muligheder for indretning. Den klassiske tilgang giver dig store og sammenhængende rum til køkken-alrum og stue. Du kan på den måde indrette forældreafdeling og børneafdeling i hver sin ende af huset.

Vi kan også hente inspiration fra traditionelle vinkelhuse og lægge børneværelserne tæt på soveværelset. Så kan vi placere et gæsteværelse, kontor eller værelse til det ældste barn for sig selv ved entreen. Vi har set mange gode løsninger i denne hustype og er altid klar til at skabe noget unikt til dig.

Mange vælger loft til kip i køkken-alrummet, så de får et lækkert, lyst rum. Samtidig er du sikret et godt indeklima, når du vælger akustiklofter. Det gode indeklima er også garanteret, når det gælder varmen. Her bruger vi altid Danfoss Link, som er en intelligent løsning, hvor du kan styre husets opvarming direkte fra din mobil. Læs mere om indeklima og naturlig ventilation her.

 

Nybyg af vinkelhus - vælg dit udtryk

Du kan nybygge et vinkelhus med tre forskellige tagformer; ensidigt tag, saddeltag og fladt tag. Dit valg af tag er med til at give huset et helt unikt look.

Med det klassiske saddeltag vil du få et hus, som passer godt ind i langt de fleste boligområder. Det ensidige tag vil til gengæld give det ellers så traditionsrige hus et mere moderne udtryk.

Det flade tag er bedre end sit rygte. I dag bygger vi flade tage med en skjult hældning. Derfor kan du altså få et hus i funkis-stil uden at frygte et tag fyldt med vandpytter og vandskader.

 

Vinkelhus - plantegning

Du kan se en række forskellige plantegninger af vinkelhuse her. Guide: I filtreringen "Planløsning" kan du vælge "Vinkelhus", og så får du automatisk fremvist alle de plantegninger, der matcher din efterspørgsel. Skal resultaterne koges endnu mere ned, kan du yderligere sortere efter valg af tagkonstruktion, kvadratmeter og antal værelser.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere