Så godt som arkitekttegnede huse

Arkitekt tegnede huse

Vi tegner hvert hus funktionelt

Hos Hybel får I den samme store indflydelse på jeres nye hjem, som hvis I havde brugt en formue på at bygge et nyt arkitekttegnet hus. Vores tegnere er ikke uddannede arkitekter, men de har mange års erfaring med at tegne helt individuelle huse fra bunden. De tegner dem præcist, som vores kunder ønsker dem. Faktisk bliver vores tegnere igen og igen fremhævet for deres venlighed og store evne til at tænke alle kundernes ønsker ind i tegningen.

Før vi går i gang med at tegne, skal vi kende jeres ønsker. Bagefter giver vi jer masser af inspiration til realiseringen af jeres drømmebolig. På den baggrund kan vi garantere jer et funktionelt hus, hvor enhver kvadratmeter er udnyttet maksimalt. Når vi tegner jeres nye hjem sker det i et tæt samarbejde med jer. Hvis vi får brug for at ændre noget undervejs, tager vi os også af det til den samme gode pris. Vores tegnere, byggerådgivere og byggeledere arbejder tæt sammen, så hver eneste detalje i jeres byggeri bliver præcist, som den skal være.

En hverdag til forskel

Når I flytter ind i jeres nye hjem, skal I opleve den værdi, vores erfaring har givet jer. Et nybygget hus er for de fleste den største investering, de gør sig i deres liv. Derfor vil vi også gøre alt for at give jer et hjem, som I vil glæde jer over hver dag i mange år. I kender jeres hverdag lige nu, så den er et naturligt udgangspunkt, når vi skal tegne jeres hus. Men har I allerede nu tanker om, hvordan jeres hverdag skal være om fem og 10 år? Eller når børnene flytter hjemmefra? Vi vil gerne hjælpe jer med at tænke de langsigtede muligheder ind i jeres hus fra starten. Det er meget lettere end at bygge om undervejs.

I fortæller, vi tegner

Måske går I meget op i bæredygtige materialer og varmekilder, store fællesarealer eller lyse rum til familiens medlemmer. Måske har I nogle klare holdninger til arkitekturen, men er usikre på, hvordan den kan rumme alle jeres behov. Uanset hvad der er vigtigst for jer, samler vi inspirationen til jer og tegner huset præcis, som I ønsker det.

Hybel giver jer hjem til mere lys, liv og hygge. Samtidigt får I mere fritid, fordi vi altid vælger så vedligeholdelsesfrie materialer som muligt. Alle vores løsninger er gennemtænkte og langtidsholdbare. Vi vil sikre jer et hus, som I kan være glade for i mange år fremover.