Huse til salg i Skibby

Skibby består af lidt over 3000 indbyggere og er placeret på den sjællandske halvø Hornsherred. Skibby hører under Frederikssund Kommune og ligger i Region Hovedstaden. I Skibby er I tæt på natur, sø og marker, lokalt og hyggeligt liv og samtidig tæt på større omkringliggende byer som Frederikssund, Holbæk og Roskilde, der alle kan nås på under 30 minutter.

Centralt placeret på Hornsherred

Mellem Roskilde Fjord og Isefjorden finder I Skibby, centralt placeret i Hornsherred. Halvøen Hornsherred er en mest af alt kendt for den smukke natur, som I kan gå på opdagelse i til fods eller på cykel. Der er intet som gåture langs kysten eller i naturen efter en lang dag, og netop dét har I mulighed for, hvis I køber hus i Skibby.

Foruden naturen, byder Hornsherred også på kulturelle og historiske oplevelser såsom Selsø Slot eller Jægerspris Slot. I og med at Skibby er placeret i Frederikssund Kommune, er I tæt på seks store folkeskoler, der i alt har 13 afdelinger, hvoraf der også er en i Skibby. Desuden er der også mange daginstitutioner at vælge mellem i Hornsherredområdet.

Derfor skal I købe hus i Skibby gennem Hybel

Hos Hybel vil vi gøre jeres drømme til virkelighed. Når I leder efter huse til salg i Skibby, ved vi, at det er vigtigt, at huset har en planløsning og beliggenhed, som giver mening for jer. Desuden er det også betydeligt, at institutioner, idrætsforeninger, handlemuligheder og trafikale forhold hænger godt sammen med jeres hverdag, behov og arbejdsliv. 

Hos Hybel er vi specialiserede i at bygge huse, som er energieffektive. Alle vores huse er etplanshuse, og derfor er vores måde at arbejde på, indkøb af byggematerialer og hele bygningsprocessen også indrettet efter dette. Derfor kan vi tilbyde jer en skarp pris på jeres hus hos Hybel. 

Vi går op i, at alle vores nybyggede hjem har en god planløsning, og at standen på huset altid er i top. Desuden vil vi aldrig sælge jer et hus, uden I føler jer trygge under hele forløbet. Derfor får I hos Hybel rådgivning under hele processen, og vi står for kontakt med myndigheder og håndværkere. Derudover betaler I først for jeres hus, når det står klar til jer på indflytningsdagen.

Et år efter indflytning tilbyder vi, at vores servicemand kommer ud og besøger jer. Sådan sørger vi for, at I er helt tilfredse med jeres nye hjem. 

Kontakt os i dag, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. 

Huse til salg i Sjælland

Hybel udstillingshus Klokkevænget 2
directions favorite_border

Klokkevænget 2
3300 Frederiksværk

Pris: 5.195.000.- DKK

Areal: 189 m2

Værelser: 4

Udstillingshus