Huse til salg i Varde

Varde er en hyggelig by i Sydvestjylland med omkring 14.000 indbyggere i Varde, som er kommunens største by, og cirka 50.000 indbyggere i Varde Kommune. Varde er en gammel købstad, der tilbyder et aktivt handelsmiljø, naturskønne omgivelser og står godt på museumsområdet. Varde Kommune har således løftet sløret for det nye Varde Teater- og Musikhus, der står til at åbne dørene i 2025, som skal understøtte og udvikle det stærke kultur- og foreningsliv i Varde Kommune. Bosætter man sig i Varde, får man adgang til et lokalt miljø med gode indkøbsmuligheder, naturrige områder og en række kulturelle tilbud. 
 

Byen Varde

Da Vardes bymidte er præget af et gammelt købstadsmiljø, og der er en kort afstand til Vesterhavet fra byen, er Varde en velbesøgt ferie- og turistby om sommeren især. Varde har desuden en spændende historie og er kendt for at have rødder fra middelalderen. Derfor har byen også flere historiske bygninger og steder, heriblandt Varde Domkirke, som er en af byens ældste bygninger. Et af Vardes kulturelle tilbud er Varde Museum, der blandt andet har spændende udstillinger om byens historie blandt andet. 
 

En børnevenlig by

Varde tilbyder et bredt udvalg af institutioner til børnene. En høj standard og bredt udvalg af institutioner er ofte en vigtig faktor for børnefamilier, når de skal finde en ny hjemby. I hele Varde Kommune er der både mange vuggestuer, børnehaver samt folkeskoler. Til de lidt større børn har Varde et STX-gymnasium, der ligger i Vardes nordlige udkant, og en HHX-uddannelse. Derudover er Varde en af de mindre byer, som ofte har stærke og tætte fællesskaber, hvor familier samles om sociale tiltag. Varde og dens omgivelser tilbyder desuden faciliteter som legepladser, sportsklubber og idrætscentre, der er velegnede til børnefamilier. Varde byder desuden på stedet Sportium, der er et mødested for sport, kultur, ferier, møder, messer, overnatninger og private arrangementer. Heri finder man blandt andet Vardes populære svømme- og bowlinghal. 

 

Kun 30 minutter til Esbjerg

Byen er desuden forbundet med gode vej- og jernbaneforbindelser til andre dele af Jylland. For eksempel er der i bil omkring 30 minutter til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by og 60 minutter til Vejle. Derudover kører der regionaltoge fra Varde Station, som blandt andet stopper i Skjern, Esbjerg, og Herning, men også mange andre mindre byer i nærheden.

 

Vesterhavets mange muligheder

Noget af det mest unikke ved Varde er den tætte adgang til Vesterhavet. Varde har også den særlige egenskab, at størstedelen af Vadehavets landområder ligger i Varde Kommune. Nationalpark Vadehavet blev i 2014 skrevet på UNESCO’s Verdensarvsliste på linje med pyramiderne og Den Kinesiske Mur. Dette er et unikt tidevandsområde, som består af hav, strand, øer og søer, der er et vigtigt levested for mange vandfugle. Naturpark Vesterhavet strækker sig over et cirka 22.500 hektar stort område, der ligger som et bælte langs kysten i op til ni kilometers bredde fra Blåvandshuk til Nymindegab.

 

Hvide Sande

Bevæger man sig lidt udenfor Varde, nærmere en køretur på omkring 60 minutter, finder man Hvide Sande. Hvide Sande er en by, der er kendt for deres fantastiske badestrande og gode restauranter, hvor man kan tage på udflugt eller ferie med familien.  Med sin fantastiske beliggenhed midt på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er Hvide Sande nemlig et oplagt udflugts- og feriemål.

 

Blåvand

Bosætter man sig i Varde, er der også en fornuftig afstand til Blåvand, som er en populær turistby 30 minutter væk i bil. Her er der også rig mulighed for at opleve skøn natur, heriblandt deres populære hvide sandstrand, som er 40 km. lang, og utallige sommerhuse. Der er mange oplevelser at hente i Blåvand, selvom man bor i Varde, da der kun er kort afstand til Blåvands badeland, wellnesscenter samt lege- og trampolinland.

 

Derfor skal I købe hus i Varde gennem Hybel

Hos Hybel vil vi gøre dine drømme til virkelighed. Når I leder efter huse til salg i Varde Kommune, ved vi, at det er vigtigt, at huset har en planløsning og beliggenhed, som giver mening for jer. Desuden er det også betydeligt, at institutioner, idrætsforeninger, handlemuligheder og trafikale forhold hænger godt sammen med jeres hverdag, behov og arbejdsliv. 

Alle vores huse er energieffektive etplanshuse, og vores måde at arbejde på, indkøb af byggematerialer og hele bygningsprocessen er indrettet herefter. Derfor kan vi tilbyde jer en skarp pris på jeres hus hos Hybel. 

Vi går op i, at alle vores nybyggede hjem har en god planløsning, og at standen på huset altid er i top. Desuden vil vi aldrig sælge jer et hus, uden I føler jer trygge under hele forløbet. Derfor får I hos Hybel rådgivning under hele processen, og vi står for kontakt med myndigheder og håndværkere. Derudover betaler I først for jeres hus, når det står klar til jer på indflytningsdagen.

Et år efter indflytning tilbyder vi, at vores servicemand kommer ud og besøger jer. Sådan sørger vi for, at I er helt tilfredse med jeres nye hjem. 

Kontakt os i dag, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. 

Huse til salg i Syd- og Sønderjylland

Ferielukket
Hybel udstillingshus Neptunvænget 23
directions favorite_border

Neptunvænget 23
6710 Esbjerg V

Pris: 4.595.000,- DKK

Areal: 180 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Neptunvænget 25
directions favorite_border

Neptunvænget 25
6710 Esbjerg V

Pris: 3.795.000 DKK

Areal: 145 m2

Værelser: 4

Udstillingshus