Huse til salg i Viborg

Viborg er en by, der er centralt placeret i Midtjylland. Viborg har lidt over 40.000 indbyggere, hvor selve Viborg Kommune har over 97.000 indbyggere. 

Bosætter I jer i Viborg, har I utallige muligheder for naturoplevelser ved fjord, søer, åer, skov og parker. Som en af Danmarks ældste byer, har Viborg også en fascinerende historie, som har sat sit præg på byen, hvor højadelige herremænd og katolske bisper gennem tiden har smykket byen med fornemme bygninger, som stadig pryder byens gader i dag. Viborg har forskellige museer og attraktioner, heriblandt Viborg Museum, der er et kulturhistorisk lokalmuseum i den centrale del af byen. I Viborg er der mange handlemuligheder, hvor man i Viborgs bymidte kan foretage sine indkøb på Sct. Mathias Gade, der byder på forskellige lokale butikker samt kæder. Skulle regnen falde, eller foretrækker man blot at handle indendørs, er der sågar et indkøbscenter i Viborg midtby.  

Værd at nævne, har Viborg en fornuftig infrastruktur, hvor der fra Viborg Station afgår Intercity- og regionaltoge til blandt andet København, Aarhus og Struer. Tæt på Viborg station finder man Viborgs svømmehal, og er man mere til udendørs badning, er der et udendørs badeanlæg i kommunen. Ydermere er der et Regionshospital, der anses som værende et stort hospital i Hospitalsenhed Midt med knap 3.000 ansatte.

Viborg kan altså siges at have dét, enhver moderne dansk kommune bør have. Derfor kan vi i Hybel hjælpe jer med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse i den skønne by. 

 

Perfekt for børnefamilier

Viborg er en oplagt by at bosætte sig i med familien, da den giver adgang til et lokalt miljø, naturperler, kultur, idrætsforeninger og har adskillelige tilbud og indsatser til børn og unge. Til de små har Viborg kommune kommunale dagplejere, vuggestuer og børnehaver med over et væld af dagplejere og kommunale børnehuse. Viborg Kommune tilbyder således et solidt uddannelsessystem, har adskillelige folke- og privatskoler samt ungdomsuddannelser såsom Viborg Katedralskole, Viborg Gymnasium og Erhvervsskolen Mercantec. Skulle der være interesse for at deltage i det aktive foreningsliv, har Viborg Kommune også mange forskellige idrætsforeninger med for eksempel flere fodbold-, håndbold- og atletikklubber. 

 

Ting at lave i Viborg

I Viborg er der masser at lave og aktiviteter til enhver smag. Byen er særlig kendt for dens skønne naturområder, hvor både børn og voksne bruger mange timer. I det centrale Viborg er der Viborgsøerne, bestående af Nørresø og Søndersø, hvor man kan tage på udflugt med familien, løbe en tur eller blot nyde udsigten. Bevæger man sig lidt ud fra det centrale Viborg, kan man besøge Dollerup Bakker, som er et populært valg blandt lokale og besøgende. Disse bakker ligger omkring 10 km syd for Viborg - en lille køretur på ca. 15 minutter og er et skønt udflugtssted, hvor man kan vandre, cykle og besøge ishuset, der ligger i området. Er man interesseret i historie og kultur, er der flere forskellige museer beliggende i Viborg. Særligt for børn byder Viborg også på mange sjove og spændende oplevelser, heriblandt Viborgs Svømmehal, Legeland Viborg og Børnenes Hald, som er en skovlegeplads.


Derfor skal I købe hus i Viborg gennem Hybel

Hos Hybel vil vi gøre dine drømme til virkelighed. Når I leder efter huse til salg i Viborg Kommune, ved vi, at det er vigtigt, at huset har en planløsning og beliggenhed, som giver mening for jer. Desuden er det også betydeligt, at institutioner, idrætsforeninger, handlemuligheder og trafikale forhold hænger godt sammen med jeres hverdag, behov og arbejdsliv. 

Alle vores huse er energieffektive etplanshuse, og derfor er vores måde at arbejde på, indkøb af byggematerialer og hele bygningsprocessen indrettet efter dette. Derfor kan vi tilbyde jer en skarp pris på jeres hus hos Hybel. 

Vi går op i, at alle vores nybyggede hjem har en god planløsning, og at standen på huset altid er i top. Desuden vil vi aldrig sælge jer et hus, uden I føler jer trygge under hele forløbet. Derfor får I hos Hybel rådgivning under hele processen, og vi står for kontakt med myndigheder og håndværkere. Derudover betaler I først for jeres hus, når det står klar til jer på indflytningsdagen.

Et år efter indflytning tilbyder vi, at vores servicemand kommer ud og besøger jer. Sådan sørger vi for, at I er helt tilfredse med jeres nye hjem. 

Kontakt os i dag, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. 

Huse til salg i Nordjylland

Hybel udstillingshus Tørven 10
directions favorite_border

Tørven 10
8800 Viborg

Pris: 3.595.000 DKK

Areal: 172 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Danefæet 10
directions favorite_border

Danefæet 10
9230 Svenstrup J

Pris: 4.195.000,- DKK

Areal: 155 m2

Værelser: 3

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Lokeshøj 4
directions favorite_border

Lokeshøj 4
9230 Svenstrup J

Pris: 3.700.000 DKK

Areal: 169 m2

Værelser: 5

Hybel udstillingshus Kildebækhøj 41
directions favorite_border

Kildebækhøj 41
9280 Storvorde

Pris: 3.800.000,- DKK

Areal: 177 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Kildebækhøj 43
directions favorite_border

Kildebækhøj 43
9280 Storvorde

Pris: 3.800.000,- DKK

Areal: 176 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Sejlflodgårdsvej 28
directions favorite_border

Sejlflodgårdsvej 28
9280 Storvorde

Pris: 3.450.000,- DKK

Areal: 174 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Skovkanten 22
directions favorite_border

Skovkanten 22
9520 Skørping

Pris: 3.745.000,- DKK

Areal: 174 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Skovkanten 24
directions favorite_border

Skovkanten 24
9520 Skørping

Pris: 4.345.000,- DKK

Areal: 174 m2

Værelser: 4

Udstillingshus