Udstillingshuse i Aalborg

Vi leder efter flere steder at bygge udstillingshuse i Aalborg. Der bliver bygget mange enfamiliehuse i og omkring Aalborg i de her år. Vi har åbnet en afdeling for at være tæt på dig, når du skal bygge nyt hus i det nordjyske.

Hvis vi ikke har udstillingshuse tæt på dig, kan du besøge os på Hobrovej 448 C. Vi har indrettet et stort og spændende showroom kun 3 kilometer fra motorvejen.

Når vi bygger vores udstillingshuse i Aalborg, indretter vi en garage som et lille, lokalt showroom. Så kan du finde alle delene til dit drømmehus ved at besøge én adresse.

 

Find udstillingshus i Aalborg

Du kan finde vores udstillingshuse i Aalborg og oplysningerne om deres åbningstider her på siden. Vi viser kun rundt i dem i en begrænset periode, før vi sælger dem og bygger nye. Derfor vil det være forskelligt, hvor mange udstillingshuse, der dukker op.

Aalborg er en dejlig by at bo i. De populære forstæder som Gug, Skalborg, Nørresundby og Nibe har trukket mange børnefamilier til i de seneste år. Og der er nye huse på vej i flere andre dele af kommunen.

Det er nemt at bygge nyt hus tæt på gode skoler og børnehaver. Når børnene bliver større, er der virkelig mange muligheder for at få arbejde og uddannelse.

Aalborg har flere gymnasier, HF-kurser og en handelsskole. På Aalborg Universitet i centrum af byen kan man tage en lang række uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau.

Hvis drømmen er en erhvervsuddannelse, er Aalborg også et godt valg. Professionshøjskolen UCN tilbyder de fleste praktiske uddannelser. For dem der vil bruge kroppen i deres arbejde, er Aalborg Sportshøjskole helt oplagt at vælge.

 

Hybel udstillingshuse i Aalborg

 

Byg dit nye hus i Aalborg

Vil du også bygge dit nye hus i Aalborg? Så vil vores lokale byggerådgivere gerne hjælpe dig. Vi er eksperter i at gøre det nemt for dig. Du peger på grunden, og så betaler vi for det hele, indtil du får nøglerne.

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger i præcis den type hus, du kan lide. Og vi ser de løsninger, som du først ville være kommet i tanke om, når du havde boet i dit hus i et par år.

Men den nordjyske natur og kultur kan vi ikke tage æren for. Din familie vil elske at bo i nærheden af Aalborg, hvor I kan gå ture i byens parker, se på dyrene i zoologisk have og få bevæget jer i Mulighedernes Park. Måske kan du også lokke dem med på Kunsten eller en af byens andre kultursteder for at se på kunst.

Når du får tid til at slappe af uden børn, er der en masse gode restauranter og cafeer, som du bør tage en tur på. Og hvis du trænger til at få rystet træbenet med en kæp i øret, er den berømte Jomfru Ane Gade et perfekt sted.

Udstillingshuse i Nordjylland

Hybel udstillingshus Klaruphave 6
directions favorite_border

Klaruphave 6
9270 Klarup

Åbningstider: Klik for at se åbningstider

Sidste åbningsdag den 31/10 2021

Areal: 201 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Rådyret 259
directions favorite_border

Rådyret 259
9530 Støvring

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Areal: 165 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Rådyret 285
directions favorite_border

Rådyret 285
9530 Støvring

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Areal: 189 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Tvebjergvej 1
directions favorite_border

Tvebjergvej 1
9600 Aars

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Areal: 155 m2

Værelser: 4