November 2020

Samira og Kaveh bor i Danmarks Fedeste Hybel

Detaljeret planlægning og unikke løsninger gav pote: Samira og Kaveh vandt i konkurrencen om Danmarks Fedeste Hybel 2020.

I august 2020 vandt Samira og Kavehs hus konkurrencen om at blive "Danmarks Fedeste Hybel". I konkurrencen kunne alle nybyggere, der ejer og bor i et Hybel-hus, deltage med billeder af deres hus. Vinderne blev dem, der fik flest point i en afstemning på Hybels Facebook-side - og Samira og Kavehs hus vandt stort.

Da Samira og Kaveh skulle igang med at bygge nyt, fik de hjælp fra en god ven, der selv havde erfaring som nybygger. Det var også ham, der pegede på Hybel som byggefirma, og det er parret glade for i dag.

Om samarbejdet med byggerådgiveren Jørgen fortæller Samira og Kaveh, at det ikke kunne have været bedre - og at han nærmest blev en ven af familien i løbet af byggeprocessen. 

“Jørgen ville ikke kun sælge huset, han gav os idéer og forslag til at lave det bedre - det værdsætter vi meget”.

 

https://vimeo.com/463415795

 

Skjult depotrum gør hverdagen lettere

Da Samira og Kaveh skulle planlægge deres nybyg projekt, kom de hurtigt frem til, at de gerne ville have et skjult depotrum i forbindelse med køkkenet. Et skjult depot har mange fordele: Her kan man for eksempel opbevare de køkkenmaskiner, som man ikke bruger så ofte. Det gør det også nemt at have et ryddeligt køkken, når konserves, flasker og alt det andet har sin plads i depotet.

Samira og Kaveh gik skridtet videre, og lavede et skjult depot, som har adgang fra to sider: dels fra køkkenet, dels fra gangen, som forbinder køkkenet med den dobbelte garage. Den planløsning betyder, at parret kan komme hjem med indkøbsposer i bilen, gå ind via garagen og sætte varer på plads i depotet, inden de når til køkkenet. Den indretning gør en stor forskel for parrets hverdag.

 

https://vimeo.com/463415876


 

En plantegning med plads til forældre, børn og gæster

I tæt samarbejde med deres byggerådgiver, fandt Samira og Kaveh frem til den planløsning, de drømte om. Den indeholdt blandt andet et stort køkken/alrum med akustiklofter og ovenlysvinduer over køkkenøen. Rummet ligger i åben forbindelse med stuen, og mellem de to rum fik parret en flot indbygget biopejs, som skaber hygge og stemning. Netop biopejs er en af de helt store trends i nybyggeri disse år.

Parrets søn har fået værelse tæt på sine forældre, og forældrene har fået et soveværelse med tilhørende walk-in, og forældrebadeværelse med dobbelt bruser og jacuzzi. Optimeringen af kvadratmeterne i børne- og forældreafdelingen betød, at der blev mulighed for at etablere et par gæsteværelser med privat badeværelse et andet sted i huset. Det har stor værdi for Samira og Kaveh, der nyder at have god plads til at besøgende kan overnatte.

 

https://vimeo.com/463415835

 

Hobbyrum med plads til musik og hjemmebio

Noget helt unikt i Samira og Kavehs nybyg projekt er hobbyrummet, som ligger i forbindelse med garagen. Dette rum bruger nybyggere typisk til værksted eller opbevaring men det, syntes Kaveh, var en skam. Han øjnede nemlig muligheden for at få sit helt eget hobbyrum.

Det krævede, at Kaveh opmålte og planlagde resten af garagen grundigt for at få plads til to biler, cykler, haveredskaber og værktøj. Det lykkedes med god hjælp fra parrets byggerådgiver, og i dag nyder både Samira og Kaveh, at de kan gå i biografen på egen matrikel.

Plantegning

Andre blogindlæg

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Oktober 2023

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Da Jeppe og Nina skulle bygge nyt, var det ikke kun vigtigt for dem at få et hus
Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør mere om byggeprocessen fra start til slut som førstegangsbygger.
Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" har bygget nyt hus med Hybel. Her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til indflytning og om de overvejelser og særlige ting i processen, de oplevede undervejs.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere