Kogegruberne 10, 4320 Lejre

filter

Se galleri

Til salg

Velindrettet forskudt vinkelhus med overdækket terrasse

I naturskønne omgivelser tæt på alt det, I kunne have behov for, ligger dette fine hus på 182 m2, som kan blive jeres.

Kogegruberne 10, 4320 Lejre

4.845.000,- DKK

Et hjem i Lejre giver jer en god, central og naturskøn beliggenhed. Med sin centrale beliggenhed midt på Sjælland, er I tæt på de større byer som Ringsted, Roskilde og København, og pendlerlivet bliver derfor intet problem. Men I også tæt på flotte naturoplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Her kan I nyde landluften enten til fods ad Skjoldungestierne eller måske på to hjul i de sjove mountainbike-spor i Bidstrup Skovene

Som familie har Lejre alt dét, I kunne have brug for. Inden for kort afstand kan I finde både institutioner og skoler til de yngste familiemedlemmer – helt konkret er der kun 1,8 km til nærmeste skole. I Lejre er der masser af indkøbsmuligheder, og hvis I er til fysisk aktivitet, er der i også forskellige idrætsmuligheder.

På Kogegruberne 10 ligger et fint forskudt vinkelhus på 182 m2, og når I ankommer, kan I gå ind i den rummelige entré, hvor der er god plads til både at hænge overtøj og stille sko. I kan også gå ind via bryggerset, som er praktisk indrettet med god bordplads og skydedør ind til teknikken. Entréen leder videre til de to første værelser samt det første badeværelse. Fælles for begge værelser er, at der er god plads til lige den indretning, I ønsker.

Når I går videre, kommer I til det store og hyggelige køkken/alrum, som er indrettet med en køkkenø i midten, hvor familien kan samles over madlavningen, eller børnene kan sidde med deres lektier. Her har I også adgang til depotrummet, hvor der er god plads til opbevaring. Fra køkken/alrummet er der adgang til det tredje værelser, som kan være endnu et børneværelse eller måske fungere som et kontor.

Den hyggelige stue ligger efter køkken/alrummet, og herfra kan I gå direkte ud på den overdækkede terrasse, som I kan nyde året rundt. Sidst, men ikke mindst kommer I til husets forældreafdeling, som består af et stort soveværelse, walk-in-closet og et lækket badeværelse.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 5460 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Kogegruberne 10, 4320 Lejre

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

182 m2 / 764 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

11 m2

Tagkonstruktion

Valmtag med udhæng

Mursten

Taurus

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Varmepumpe (luft/væske)

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.800 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Klokkevænget 2
directions favorite_border

Klokkevænget 2
3300 Frederiksværk

Pris: 5.195.000.- DKK

Areal: 189 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere