Projekter til salg i Aalborg

Vi er hele tiden på udkig efter nye byggeprojekter i Aalborg. Vi har også kikkerten rettet mod andre populære byer i Aalborg Kommune som fx Nørresundby, Gistrup, Svenstrup, Vodskov og Skalborg.

Nordens Paris er et godt sted at bo. Det er også derfor, vi har åbnet en afdeling med showroom på Hobrovej 448 C. Vores lokale byggerådgivere følger hver dag med i, hvor det er oplagt at sætte gang i nye projekter i Aalborg.

Så snart vi har et byggeprojekt klar til dig, vil vi lægge det op her på siden.

Har du selv et stykke jord, som passer godt til at bygge boliger på? Så kontakt os endelig. Vi udvikler både byggeprojekter sammen med erfarne udviklere og for os selv.

 

Byggeprojekt i Aalborg tæt på gode uddannelser

Du kan give din familie masser af gode muligheder for fremtiden, når du bygger hus i Aalborg. Byen er ikke uden grund blevet en populær studieby, hvor mange familier og unge mennesker flytter til fra hele Danmark.

Aalborg Universitet tilbyder en lang række uddannelser og giver de studerende mange spændende muligheder med afdelinger i både Esbjerg og København.

Man kan tage mange erhvervsuddannelser og overbygningsuddannelser på Professionshøjskolen UCN. Og hvis drømmen er et arbejdsliv med masser af bevægelse, er Aalborg Sportshøjskole måske det rigtige valg.

Børnehuse, institutioner og gode folkeskoler er der også masser af i Aalborg kommune. Så når du bygger nyt hus her, behøver du ikke at køre langt for at aflevere børn om morgenen.

 

Byg dit hus tæt på nordjysk natur

Når du køber dit nye hus som en del af et projekt i Aalborg, får du nemt og hurtigt hjem til mere.

Vi sørger for alle de kedelige opgaver og papirarbejde. Så kan du koncentrere dig om at vælge materialer. Og planlægge din nye hverdag tæt på Limfjordens skønne natur.

Mange af de områder, hvor der bliver bygget enfamiliehuse i og omkring Aalborg, har en helt fantastisk udsigt og er omgivet af skøn natur. Hvis du godt kan lide motion, har du mange muligheder. Byen har mange gode træningscentre og en stolt tradition for fodbold, håndbold, ishockey og meget mere.

Der er masser af børnevenlige mål for udflugter med hele familien. Inde i centrum finder du fx Aalborg Zoo, Klatreparken Aalborg og Mulighedernes Park. Den sidste har både labyrint, tigerhave, skatebane og BMX-bane.

 

Projekter til salg i Aalborg

 

Engang var havnefronten og centrum af byen fuld af industribygninger. I dag er mange af dem revet ned eller bygget om til spændende kulturinstitutioner. Hele familien kan nemt få en portion kultur ved at besøge Kunsten, Aalborg Teater eller Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Når selskabet bliver for festligt til, at I kan være derhjemme, kan du nemt nyde det inde i byen. Aalborg har mange spændende spisesteder og rolige cafeer. Og hvis der skal danses vildt og voldsomt, er der altid liv i den berømte Jomfru Ane Gade.

Byggeprojekter og grunde til salg i Nordjylland

Hybel Grund Else Marie Pades Vej, Frejlev
directions favorite_border

Else Marie Pades Vej, Frejlev

9200 Aalborg SV
(Projektgrunde)

Hybel Grund Kildebækhøj
directions favorite_border

Kildebækhøj

9280 Storvorde
(Projektgrunde)

Hybel Grund Sejlflodgårdsvej
directions favorite_border

Sejlflodgårdsvej

9280 Storvorde
(Projektgrunde)

Hybel Grund Høje Støvring
directions favorite_border

Høje Støvring

9530 Støvring
(Kompaktgrunde)

Hybel Grund Ilderen
directions favorite_border

Ilderen

9530 Støvring
(Projektgrunde)

Hybel Grund Ilderen
directions favorite_border

Ilderen

9530 Støvring
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Ræven
directions favorite_border

Ræven

9530 Støvring
(Projektgrunde)