Byggeprojekter i Kolding

Vi giver dig hjem til mere i et byggeprojekt i Kolding. Vi har et mål om at give vores kunder de bedste rammer i kvarterer med rolige vænger og trygge stisystemer. Så når vi bygger et projekt i Kolding, sker det med de samme hensyn til familierne.

Alle vores byggeprojekter består af hjem med høj kvalitet og finish. Når vi får store områder byggemodnet, sørger vi for at dele dem op i et kvarter, som giver plads til fleksibilitet i familien. Vi bygger både almindelige parcelhuse, kompakthuse og rækkehuse. Tit vil det være oplagt at gøre et nyt kvarter til en blanding af de tre.

Du kan reservere dit nye hjem lige her på siden, når vi har projekter i Kolding, Vonsild, Seest eller en anden by i den populære kommune.

 

Hybel byggeprojekter i Kolding

 

Udvikling af projekter i Kolding

Hvis der ikke er projekter her på siden, har vi ingen i Kolding lige nu. Du kan se alle vores aktuelle projekter ved at trykke på knappen nedenfor. Vi kan også sagtens være på vej med et nyt projekt i Kolding. Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv har et stort stykke land, som du gerne vil sælge eller udvikle til boliger.

Vi har bygget enfamiliehuse på store grunde i mange år. De fleste af vores bygherrer er enkelte familier. Men vi udvikler også boligområder for store udviklere. De vælger os, fordi vi er nogle af de bedste til at bygge dejlige hjem til den rigtige pris.

Kolding kommune har givet mulighed for mange blandede områder med de seneste års lokalplaner. Det kan give dig en god forretning, hvor dele af projektet kan sælges som enkelte parceller med huse og andre dele kan sælges til udlejning – hvis du ikke selv vil drive lejemål.

Kontakt os og få mere at vide om vores projektudvikling.

 

Få hjem til mere i Kolding

Du kommer til at bo meget centralt i Danmark, når du bygger hus i Kolding. Du har utroligt mange arbejdspladser og en lang række spændende uddannelser helt tæt på. I centrum ligger Syddansk Universitet, IBA Erhvervsakademi Kolding og Designskolen Kolding.

Så uanset om du skal pendle, cykle på arbejde eller mangler en ny karrierevej, har du alle mulighederne i Kolding. Vi hjælper dig med at få hjem til mere på den fantastiske placering.

Byen er et virkelig godt sted for børn. Vandet er altid tæt på, og der ligger en masse badestrande med blå flag. I Geografisk Have kan I klappe geder, dufte til tusindvis af roser og lege gemme i skoven.

I centrum finder du både det imponerende slot Koldinghus, en stor indendørs trampolinpark og Kolding Bibliotek, som er fyldt med gode oplevelser for børn.

Vil du vide mere om dine muligheder for at bygge et nyt hus i Kolding kommune? Så kontakt vores byggerådgivere.